|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 17, 2007 7:03 am
Ale "Popotan" i tak jest fajny. Dla niektórych za dziwny, bez sensu, niezrozumiały... Ja widziałam tylko 3 pierwsze odcinki, i to kilka lat temu, ale mi się podobało - bardzo przyjemne, miłe i fajne anime ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 19, 2007 2:55 am
Mówisz tak, jakby dziwne, niezrozumiałe anime, które pozbawione jest wszelkiego sensu było złe... Ja juz tak nie sądzę, wszystko przez Di Gi Charat X3 Na poczatku odzywają się resztki rozumu: "Weź to wyłącz, to jest głupie! I to głupie żałośnie, a nie głupie cha cha"....Po 4 odcinku zaczyna się to podobac. I tu powinno się wyłączyć definitywnie. Popełniłam błąd i tego nie zrobiłam X3 Kto nie widział, wchodzić na YouTube, tam są wszystkie odcinki, tylko bez dodatku Panyo Panyo proszę =P
A Popotana na razie widziałam tylko opening i trzeba przyznac, że potrafi zachęcić X3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 19, 2007 10:56 am
Wcale tak nie napisałam ;p napisałam tylko, czemu inni ludzie tego nie lubią. A z tego co zauwazyłam to takich jest chyba większośc -_-'...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 20, 2007 1:55 am
Bo niestety większość ludzi boi się czymś wyróżniać z tłumu. Kij z nimi, mnie się podoba =3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 10, 2007 10:19 am
Jak już wybierzesz schemat, to poszukaj linku ANIME po lewej ^^ Smacznego!
www.download-anime.info
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 11, 2007 2:35 pm
Nie schemat, tylko layout (;
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 13, 2007 11:45 am
Ehh, czepialstwo wink W każdym razie raj na ziemi heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 16, 2007 1:14 pm
Zalezy od serwera dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 17, 2007 12:54 pm
Widział już ktoś może nowy Film twórcy "Perfect Blue", mianowicie "Paprika"?
Jak tak to niech mi napisze, czy warto to oglądać bo ja po 10 minutach się poddałem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 18, 2007 2:07 am
Mnie nie podobało sie Perfect Blue, a Papriki nie widziałam... Oglądam Maburaho X3
A z tymi serwerami to taka sprawa, że najgorzej z megaupload. Albo limit się wyczerpał, albo czekaj 5 godzin. W nocy się da, ale ja to wtedy spię =P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 23, 2007 9:52 am
Najlepiej się przemognij i obejrzyj do konca ;d
Ja z mega juz wogóle nie moge ;d
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 29, 2007 3:53 am
Bo to się nie dość, że ściąga w nocy, to jeszcze chyba jedyne 200MB dziennie czy coś takiego. Najlepsze Badongo i coś z Fly w nazwie. A jeszcze lepsze te bez limitu, że się klika 3 razy dla sponsorów i tyle.
Polecam Maburaho. Taka historyjka o tym, ze kazdy człowiek może użyć magii, jednak tylko określoną ilość razy w życiu. I jest sobie chłopaczek, biedota, co może tylko 8 razy jej użyć. Ale ma w swojej rodzinie wszystkich najpotężniejszych magów na świecie. Fakt ten sprawia, ze dziwnym trafem dziewczyny zaczynają się kłócić o to, która dostanie jego geny i urodzi mu dziecko X3 (Najbardziej lubię tę panienę z podejściem 'Co za problem, możemy go mieć jedna po drugiej' X3 Na RapidShare.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 26, 2007 3:44 am
Mylenka Bo to się nie dość, że ściąga w nocy, to jeszcze chyba jedyne 200MB dziennie czy coś takiego. Najlepsze Badongo i coś z Fly w nazwie. A jeszcze lepsze te bez limitu, że się klika 3 razy dla sponsorów i tyle. Polecam Maburaho. Taka historyjka o tym, ze kazdy człowiek może użyć magii, jednak tylko określoną ilość razy w życiu. I jest sobie chłopaczek, biedota, co może tylko 8 razy jej użyć. Ale ma w swojej rodzinie wszystkich najpotężniejszych magów na świecie. Fakt ten sprawia, ze dziwnym trafem dziewczyny zaczynają się kłócić o to, która dostanie jego geny i urodzi mu dziecko X3 (Najbardziej lubię tę panienę z podejściem 'Co za problem, możemy go mieć jedna po drugiej' X3 Na RapidShare. Widziałam pierwszy tom mangi.... Boskie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 26, 2007 6:10 am
Wydają to w Polsce? Czy to ze stoptazmo?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 28, 2007 12:20 pm
Nie wydają. Kamilka pewnie skanlacje widziała jak to najczęściej bywa dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|