Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
Alucard vs SonGoku - czyli WSZELAKIE ROZMOWY O M&amp;A ^^ Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 73 74 75 76 77 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Yajo

PostPosted: Mon Sep 17, 2007 7:03 am

Ale "Popotan" i tak jest fajny. Dla niektórych za dziwny, bez sensu, niezrozumiały... Ja widziałam tylko 3 pierwsze odcinki, i to kilka lat temu, ale mi się podobało - bardzo przyjemne, miłe i fajne anime ^^
PostPosted: Wed Sep 19, 2007 2:55 am

Mówisz tak, jakby dziwne, niezrozumiałe anime, które pozbawione jest wszelkiego sensu było złe... Ja juz tak nie sądzę, wszystko przez Di Gi Charat X3 Na poczatku odzywają się resztki rozumu: "Weź to wyłącz, to jest głupie! I to głupie żałośnie, a nie głupie cha cha"....Po 4 odcinku zaczyna się to podobac. I tu powinno się wyłączyć definitywnie. Popełniłam błąd i tego nie zrobiłam X3 Kto nie widział, wchodzić na YouTube, tam są wszystkie odcinki, tylko bez dodatku Panyo Panyo proszę =P

A Popotana na razie widziałam tylko opening i trzeba przyznac, że potrafi zachęcić X3

Mylenka

Elder

1,500 Points
  • Beta Voter 0
  • Beta Forum Regular 0
  • Beta Critic 0

Yajo

PostPosted: Wed Sep 19, 2007 10:56 am

Wcale tak nie napisałam ;p napisałam tylko, czemu inni ludzie tego nie lubią. A z tego co zauwazyłam to takich jest chyba większośc -_-'...
PostPosted: Thu Sep 20, 2007 1:55 am

Bo niestety większość ludzi boi się czymś wyróżniać z tłumu. Kij z nimi, mnie się podoba =3

Mylenka

Elder

1,500 Points
  • Beta Voter 0
  • Beta Forum Regular 0
  • Beta Critic 0

Mylenka

Elder

1,500 Points
  • Beta Voter 0
  • Beta Forum Regular 0
  • Beta Critic 0
PostPosted: Wed Oct 10, 2007 10:19 am

Jak już wybierzesz schemat, to poszukaj linku ANIME po lewej ^^ Smacznego!

www.download-anime.info
PostPosted: Thu Oct 11, 2007 2:35 pm

Nie schemat, tylko layout (;

Yajo

Mylenka

Elder

1,500 Points
  • Beta Voter 0
  • Beta Forum Regular 0
  • Beta Critic 0
PostPosted: Sat Oct 13, 2007 11:45 am

Ehh, czepialstwo wink W każdym razie raj na ziemi heart
PostPosted: Tue Oct 16, 2007 1:14 pm

Zalezy od serwera dramallama

Yajo

BeeWolf

350 Points
  • Gaian 50
  • Member 100
  • Dressed Up 200
PostPosted: Wed Oct 17, 2007 12:54 pm

Widział już ktoś może nowy Film twórcy "Perfect Blue", mianowicie "Paprika"?

Jak tak to niech mi napisze, czy warto to oglądać bo ja po 10 minutach się poddałem.
PostPosted: Thu Oct 18, 2007 2:07 am

Mnie nie podobało sie Perfect Blue, a Papriki nie widziałam... Oglądam Maburaho X3

A z tymi serwerami to taka sprawa, że najgorzej z megaupload. Albo limit się wyczerpał, albo czekaj 5 godzin. W nocy się da, ale ja to wtedy spię =P

Mylenka

Elder

1,500 Points
  • Beta Voter 0
  • Beta Forum Regular 0
  • Beta Critic 0

Yajo

PostPosted: Tue Oct 23, 2007 9:52 am

Najlepiej się przemognij i obejrzyj do konca ;d

Ja z mega juz wogóle nie moge ;d
PostPosted: Mon Oct 29, 2007 3:53 am

Bo to się nie dość, że ściąga w nocy, to jeszcze chyba jedyne 200MB dziennie czy coś takiego. Najlepsze Badongo i coś z Fly w nazwie. A jeszcze lepsze te bez limitu, że się klika 3 razy dla sponsorów i tyle.

Polecam Maburaho. Taka historyjka o tym, ze kazdy człowiek może użyć magii, jednak tylko określoną ilość razy w życiu. I jest sobie chłopaczek, biedota, co może tylko 8 razy jej użyć. Ale ma w swojej rodzinie wszystkich najpotężniejszych magów na świecie. Fakt ten sprawia, ze dziwnym trafem dziewczyny zaczynają się kłócić o to, która dostanie jego geny i urodzi mu dziecko X3 (Najbardziej lubię tę panienę z podejściem 'Co za problem, możemy go mieć jedna po drugiej' X3
Na RapidShare.

Mylenka

Elder

1,500 Points
  • Beta Voter 0
  • Beta Forum Regular 0
  • Beta Critic 0

kamilka3d

7,800 Points
  • Friendly 100
  • Megathread 100
PostPosted: Mon Nov 26, 2007 3:44 am

Mylenka
Bo to się nie dość, że ściąga w nocy, to jeszcze chyba jedyne 200MB dziennie czy coś takiego. Najlepsze Badongo i coś z Fly w nazwie. A jeszcze lepsze te bez limitu, że się klika 3 razy dla sponsorów i tyle.

Polecam Maburaho. Taka historyjka o tym, ze kazdy człowiek może użyć magii, jednak tylko określoną ilość razy w życiu. I jest sobie chłopaczek, biedota, co może tylko 8 razy jej użyć. Ale ma w swojej rodzinie wszystkich najpotężniejszych magów na świecie. Fakt ten sprawia, ze dziwnym trafem dziewczyny zaczynają się kłócić o to, która dostanie jego geny i urodzi mu dziecko X3 (Najbardziej lubię tę panienę z podejściem 'Co za problem, możemy go mieć jedna po drugiej' X3
Na RapidShare.

Widziałam pierwszy tom mangi.... Boskie.
PostPosted: Mon Nov 26, 2007 6:10 am

Wydają to w Polsce? Czy to ze stoptazmo?

Mylenka

Elder

1,500 Points
  • Beta Voter 0
  • Beta Forum Regular 0
  • Beta Critic 0

Yajo

PostPosted: Wed Nov 28, 2007 12:20 pm

Nie wydają. Kamilka pewnie skanlacje widziała jak to najczęściej bywa dramallama
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 73 74 75 76 77 [>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces