|
|
Magyar vagy? |
Igen |
|
89% |
[ 353 ] |
Külföldi, de magyar |
|
8% |
[ 33 ] |
Vannak magyar rokonaim |
|
0% |
[ 2 ] |
What?! |
|
2% |
[ 8 ] |
|
Total Votes : 396 |
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 09, 2009 2:46 am
Akitta!!! blaugh blaugh blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 09, 2009 2:54 am
Kyresha the WolfDemon Sziasztok! biggrin Ferenczi Orsolyának hívnak-de itt inkább csak Kyreshaként lennék jelen xd -, Dunavarsányban lakom, bár most minden időmet Mosonmagyaróváron, az egyetemen töltöm. Két évfolyam társam lévén ismertem meg az oldalt, ők Fenrie és Volfram. Sok köszönet nekik! smile Leginkább az írogatós rész érdekel itt a fórumon, ahol saját történetetek van, igazából ez keltette fel az érdeklődésemet, szóval ha nem gond, belépnék! biggrin Legjobban az írás, olvasás, rajzolás, lovaglás, videó vágás és még jó pár dolog érdekel, de kevés a hely xd És nagyon imádom az állatokat, leginkább a lovakat, farkasokat és kutyákat! whee Én az egyetemhez közeli iskolában tanítok (Sztyanime meg ott tanul) xd
|
 |
 |
|
|
softwarekiller Vice Captain
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 09, 2009 4:40 am
üdv Akitta biggrin most csak így szerényen (a húsvéti topicban már a nyakadba ugrottam xd )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 09, 2009 6:22 am
akitta heart biggrin véééégre visszatértél :mryellow:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 09, 2009 12:02 pm
Sziaszok! Kiss Dóri vagyok, 15 éves, gimnazista whee Az oldalt a biztosan általatok is gyakran használt tektek.hu révén ismertem meg. Budapest mellett Érden élek(esetleg más is?? wink ) Imádok rajzolni, mozizni whee , zenét hallgatni, sétálni-kutyát sétáltatni, aludni, szeretem az animéket-mangákat,alapvetően az idegen kultúrákat, a jó könyveket, képgalériákat, a budai várat, a fagyit, szeretem a magányt és a társaságot, a nyugalmat és a nagy bulikat, etc... *Üdv mindenkinek!* 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 09, 2009 12:04 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 09, 2009 12:14 pm
Urogataya-san Sziaszok! Kiss Dóri vagyok, 15 éves, gimnazista whee Az oldalt a biztosan általatok is gyakran használt tektek.hu révén ismertem meg. Budapest mellett Érden élek(esetleg más is?? wink ) Imádok rajzolni, mozizni whee , zenét hallgatni, sétálni-kutyát sétáltatni, aludni, szeretem az animéket-mangákat,alapvetően az idegen kultúrákat, a jó könyveket, képgalériákat, a budai várat, a fagyit, szeretem a magányt és a társaságot, a nyugalmat és a nagy bulikat, etc... *Üdv mindenkinek!* 4laugh ...tektek.org...nem??? biggrin am. üdv 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 09, 2009 12:32 pm
Egyik sem... tektek.org Üdv itt blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 09, 2009 12:34 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 09, 2009 12:35 pm
Jah pontra játszunk? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 09, 2009 12:36 pm
sgergely Jah pontra játszunk? sweatdrop stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 09, 2009 12:43 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 09, 2009 12:51 pm
sgergely Egyik sem... tektek.org Üdv itt blaugh ...én is arról beszélek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 09, 2009 1:08 pm
Te elsőre com ot írtál robi... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 10, 2009 3:03 am
Uhh, kicsit megkésve (még mindig liheg)... De háromszoros hurrá Akittának! biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|