|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 06, 2005 2:13 pm
Gosiak wlasnie ten filmik ogladam buaahaha xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 06, 2005 2:16 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 06, 2005 2:19 pm
crying chodzcie do baru... barmanka mi zasnela crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 06, 2005 2:20 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 06, 2005 2:20 pm
zyje tylko jednoczesnie sciagam FMA , filmik Saya , i grzebie w foobarze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 06, 2005 2:21 pm
opcy zyje tylko jednoczesnie sciagam FMA , filmik Saya , i grzebie w foobarze O__o moj filmik whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 06, 2005 2:22 pm
Sayokun opcy zyje tylko jednoczesnie sciagam FMA , filmik Saya , i grzebie w foobarze O__o moj filmik whee taka reklama robi swoje.... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 06, 2005 2:23 pm
ooogladnelam biggrin swietna dobranocka biggrin a teraz moge isc spokojnie spac :]
dobranoc wszystkim :*:*:*:* blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 06, 2005 2:24 pm
Gosiak ooogladnelam biggrin swietna dobranocka biggrin a teraz moge isc spokojnie spac :] dobranoc wszystkim :*:*:*:* blaugh milych koszmarow... niech moc szatniarskiego tarzana cie prowadzi 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 06, 2005 2:26 pm
Gosiak ooogladnelam biggrin swietna dobranocka biggrin a teraz moge isc spokojnie spac :] dobranoc wszystkim :*:*:*:* blaugh no dobrej....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 06, 2005 2:31 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 06, 2005 2:41 pm
Jaswinder paps Gosiak... opcuniu wiedziałam, że prędzej czy p�źniej się skusisz na filmik Sayo... 3nodding a skad wiedzialas... ty sobie nie mysl ze mnie znasz xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 06, 2005 2:47 pm
hejka wszystkim wpadlem w przerwie od ragnaroka...zrdarzylem sobie zainstalowac przejsc tutoriala i ...no wlasnie poszedlem w sina dal i kazdy potworek zabija mnie 1 - 2 ciosami razz moze worce do gry ale jakos samsm chyba dam sobie spokoj sweatdrop xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 06, 2005 2:50 pm
Vykk hejka wszystkim wpadlem w przerwie od ragnaroka...zrdarzylem sobie zainstalowac przejsc tutoriala i ...no wlasnie poszedlem w sina dal i kazdy potworek zabija mnie 1 - 2 ciosami razz moze worce do gry ale jakos samsm chyba dam sobie spokoj sweatdrop xp hejka!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|