|
|
|
|
Posted: Sun Feb 06, 2005 12:05 pm
whee*czarna dziora pojawia się na suficie i z niej wyskakuje Aya* biggrin hey biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 06, 2005 12:08 pm
Ja- Yosei ...TAK!!! ...S_O_A_D RULES!!! scream ...  ...ja SYSTEMa słucham non-stop i jest zajee... Supa jest! ... domokun i nie przestanimy chrznic - Ty lipowcu jeden zklopsiały xp ty klopsie lipowy... XP o obydwu XD czesc Aya...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 06, 2005 12:08 pm
obcy *podbiega i całuje w kośćpoliczkową * 4laugh 4laugh thx za wsparcie w zbieraniu na ciuszki biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 06, 2005 12:09 pm
**wbiega, rzuca się na opcego* OPCUNIOOOOOOOOOO!!!!!!!!!! 3nodding atak walentynkowy heart BUUUUUUUUUZI!!!!!!!!!!!!!!! 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 06, 2005 12:14 pm
... ninja ...Ahoj Jas... ...Może lipy z klopsem? ...albo lipowego klopsa?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 06, 2005 12:14 pm
Jaswinder **wbiega, rzuca się na opcego* atak walentynkowy heart BUUUUUUUUUZI!!!!!!!!!!!!!!! 4laugh o Jaswinder.... narysowałam twojego avatarka ale mam problem ze skanerem wiec kiepsko sie zeskanowało...jelsi chcesz mozesz dostac takie jakie sa teraz...albo poczekac az dopadne kolege ^^'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 06, 2005 12:15 pm
Ja- Yosei ... ninja ...Ahoj Jas... ...Może lipy z klopsem? ...albo lipowego klopsa? ninja co ty z tymi klopsami i lipami? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 06, 2005 12:15 pm
Lina, mogę poczekać, wysłać ci już trade'a?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 06, 2005 12:16 pm
Ntsumi_Aya obcy *podbiega i całuje w kośćpoliczkową * 4laugh 4laugh thx za wsparcie w zbieraniu na ciuszki biggrin opcy.... nie ma za co ... ja tylko niose pomoc Jaswinder **wbiega, rzuca się na opcego* OPCUNIOOOOOOOOOO!!!!!!!!!! 3nodding atak walentynkowy heart BUUUUUUUUUZI!!!!!!!!!!!!!!! 4laugh czesc Jas 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 06, 2005 12:17 pm
Ntsumi_Aya Ja- Yosei ... ninja ...Ahoj Jas... ...Może lipy z klopsem? ...albo lipowego klopsa? ninja co ty z tymi klopsami i lipami? sweatdrop ...no bo jak było pusto ...to była lipa ...czyli jednym słowem klops ...i tak mi zostało ...Ty klopsiaro zlipiała! domokun xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy opcy.... nie ma za co ... ja tylko niose pomoc jeszcze raz thx 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ntsumi_Aya Ja- Yosei ... ninja ...Ahoj Jas... ...Może lipy z klopsem? ...albo lipowego klopsa? ninja co ty z tymi klopsami i lipami? sweatdrop klopsy sa wszedzie... z pasztetem.... ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 06, 2005 12:19 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 06, 2005 12:20 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 06, 2005 12:20 pm
opcy Ntsumi_Aya Ja- Yosei ... ninja ...Ahoj Jas... ...Może lipy z klopsem? ...albo lipowego klopsa? ninja co ty z tymi klopsami i lipami? sweatdrop klopsy sa wszedzie... z pasztetem.... ninja ...o jejku tam - z pasztetem od razu (Zrobiłeś edita? było z paszretem whee ) ...one są z lipą... domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|