|
|
|
|
Posted: Sun Feb 06, 2005 9:55 am
Lethiel opcy takimi sposobami mnie nie powstrzymasz!! *lapie poduszke na widly* *wszedzie lata pelno pior* //LIMIT BREAK\\ mega pillow attack !!!! O.o ... lol ... xd xd xd *ucieka pod fotel* *czerwona aura i szalenstwo w oczach* MUAHAHAHH!!!! *przewraca fotel*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 06, 2005 9:56 am
Ja także witam... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 06, 2005 9:56 am
opcy Lethiel opcy takimi sposobami mnie nie powstrzymasz!! *lapie poduszke na widly* *wszedzie lata pelno pior* //LIMIT BREAK\\ mega pillow attack !!!! O.o ... lol ... xd xd xd *ucieka pod fotel* *czerwona aura i szalenstwo w oczach* MUAHAHAHH!!!! *przewraca fotel* O.o ... piiiiiiiiisk *skacze na niego z poduszką* *przewraca* whee blaugh whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 06, 2005 9:57 am
Emiel Regis Ja także witam... biggrin O.o .. nie znam cie O.o *przytuuuuuuuuuul* witaj whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 06, 2005 9:58 am
*Patrzy ze zdziwieniem na walczących poduszkami* Eeee...Czy w niczym nie przeszkadzam?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 06, 2005 9:58 am
Emiel Regis Ja także witam... biggrin *stlumiony glos z pod Lethiel* czesc...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 06, 2005 9:59 am
Emiel Regis *Patrzy ze zdziwieniem na walczących poduszkami* Eeee...Czy w niczym nie przeszkadzam? hieh.. chcesz sie przylaczyc ?? wink whee twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 06, 2005 10:00 am
Lethiel opcy Lethiel opcy takimi sposobami mnie nie powstrzymasz!! *lapie poduszke na widly* *wszedzie lata pelno pior* //LIMIT BREAK\\ mega pillow attack !!!! O.o ... lol ... xd xd xd *ucieka pod fotel* *czerwona aura i szalenstwo w oczach* MUAHAHAHH!!!! *przewraca fotel* O.o ... piiiiiiiiisk *skacze na niego z poduszką* *przewraca* whee blaugh whee *wchodzi i proboje sie przywitac* hi... ał *dostaje poduszka prosto w twarz*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Lethiel opcy takimi sposobami mnie nie powstrzymasz!! *lapie poduszke na widly* *wszedzie lata pelno pior* //LIMIT BREAK\\ mega pillow attack !!!! O.o ... lol ... xd xd xd *ucieka pod fotel* *czerwona aura i szalenstwo w oczach* MUAHAHAHH!!!! *przewraca fotel* ... perverci jedni twisted ... *chowa sie za swoim fotelikiem bo nie kce zostac przypadkowo zaatakowana*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
*Nagle wyciąga zza siebie poduszke* Może? ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 06, 2005 10:02 am
Baliaur ... perverci jedni twisted ... *chowa sie za swoim fotelikiem bo nie kce zostac przypadkowo zaatakowana* *wyłania sie ze sciany za nia z poduszka w rece* a tam perverci od razu twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 06, 2005 10:03 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 06, 2005 10:05 am
opcy Baliaur ... perverci jedni twisted ... *chowa sie za swoim fotelikiem bo nie kce zostac przypadkowo zaatakowana* *wyłania sie ze sciany za nia z poduszka w rece* a tam perverci od razu twisted *czyni swoją powinnosc - pac poduszką* xp hey Ja- Yosei!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 06, 2005 10:05 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 06, 2005 10:06 am
Emiel Regis *Nagle wyciąga zza siebie poduszke* Może? ;] *skacze na niego z poduszką* whee *pac poduchą* whee blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|