|
|
|
|
Posted: Sun Feb 06, 2005 9:24 am
lol... nudno *zkaopooje sie pod poduszkami 4laugh * ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 06, 2005 9:25 am
opcy Lethiel lol... ninja ... tio podejshane smacznego 3nodding whee xd dzieki xd pewnie coś spiskują .... scream spiskooją ??!! .. O.o a ty tu pewnie jestes na przeszpiegi ?? xd *rzooca w niego poduchą* blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 06, 2005 9:26 am
Lethiel lol... nudno *zkaopooje sie pod poduszkami 4laugh * ninja *zerka na poduszki* czy ty czegos nie kombinujesz??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 06, 2005 9:27 am
opcy Lethiel lol... nudno *zkaopooje sie pod poduszkami 4laugh * ninja *zerka na poduszki* czy ty czegos nie kombinujesz?? uh.. nie... skądshe whee *nastepna poducha leci w strone opcego* blaugh whee 4laugh xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 06, 2005 9:30 am
Lethiel opcy Lethiel lol... nudno *zkaopooje sie pod poduszkami 4laugh * ninja *zerka na poduszki* czy ty czegos nie kombinujesz?? uh.. nie... skądshe whee *nastepna poducha leci w strone opcego* blaugh whee 4laugh xd *jego blyskawiczne refleksy pozwalaja mu.... zaraz zaraz... jakie blyskawiczne refleksy ..dostaje poduchą w twarz*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 06, 2005 9:31 am
opcy Lethiel opcy Lethiel lol... nudno *zkaopooje sie pod poduszkami 4laugh * ninja *zerka na poduszki* czy ty czegos nie kombinujesz?? uh.. nie... skądshe whee *nastepna poducha leci w strone opcego* blaugh whee 4laugh xd *jego blyskawiczne refleksy pozwalaja mu.... zaraz zaraz... jakie blyskawiczne refleksy ..dostaje poduchą w twarz* xd .. hihihi .. *wskakooje na niego z poduszką w lapkach* nie masz szans wink whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 06, 2005 9:35 am
Lethiel xd .. hihihi .. *wskakooje na niego z poduszką w lapkach* nie masz szans wink whee jak to nie mam .. to ze sa minimalne to nie znaczy ze nie mam zadnych szans... uwazaj na widly bo sie nadziejesz... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 06, 2005 9:37 am
opcy Lethiel xd .. hihihi .. *wskakooje na niego z poduszką w lapkach* nie masz szans wink whee jak to nie mam .. to ze sa minimalne to nie znaczy ze nie mam zadnych szans... uwazaj na widly bo sie nadziejesz... xp twisted *pac podooszką* blaugh *uwaza na widly* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 06, 2005 9:45 am
Lethiel twisted *pac podooszką* blaugh *uwaza na widly* xd *zostal oficjalnie uderaony poduchą* taaa dobra!! scream *podnosi poduche i przygotowywuje sie do udezenia* //sorry za lag ale cos sie sypie....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 06, 2005 9:46 am
opcy Lethiel twisted *pac podooszką* blaugh *uwaza na widly* xd *zostal oficjalnie uderaony poduchą* taaa dobra!! scream *podnosi poduche i przygotowywuje sie do udezenia* //sorry za lag ale cos sie sypie.... xd ... *chowa sie za fotelem i rzooca poduchą* blaugh whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 06, 2005 9:49 am
Lethiel opcy Lethiel twisted *pac podooszką* blaugh *uwaza na widly* xd *zostal oficjalnie uderaony poduchą* taaa dobra!! scream *podnosi poduche i przygotowywuje sie do udezenia* //sorry za lag ale cos sie sypie.... xd ... *chowa sie za fotelem i rzooca poduchą* blaugh whee takimi sposobami mnie nie powstrzymasz!! *lapie poduszke na widly* *wszedzie lata pelno pior* //LIMIT BREAK\\ mega pillow attack !!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 06, 2005 9:50 am
heyas fumflaczki 4laugh whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 06, 2005 9:51 am
opcy takimi sposobami mnie nie powstrzymasz!! *lapie poduszke na widly* *wszedzie lata pelno pior* //LIMIT BREAK\\ mega pillow attack !!!! O.o ... lol ... xd xd xd *ucieka pod fotel*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 06, 2005 9:54 am