Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 7479 7480 7481 7482 7483 7484 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Ntsumi_Aya

PostPosted: Sun Feb 06, 2005 5:46 am

*wskakuje na żyrandol dzwoniąc swoimi nowymi dzwoneczkami* whee *zaczyna huśtać się na żyrandolu* 3nodding
PostPosted: Sun Feb 06, 2005 5:46 am

znowu witam cie lethiel

shenmoomba

Vykk

PostPosted: Sun Feb 06, 2005 5:47 am

Ntsumi_Aya
Vykk
witam wszystkich ponownie...

eek eek nowa twarz? pamiętam Cię? znam Cię?spotkaliśmy już się? eee... jestem Aya jakby co ==''
my chyba nie mieliscmy jeszcze przyjemnosci...hehe moq mi Vykk albo VyQ jesli wolisz...
a twoj nick kojarzy mi sie dziwnym jakims sposobem z Tenjou Tenge...mialem tego 13 odcinkow...mialem :/

*bije sie po glowie*baka baka baka*podchodzi do sciany i wali glowa w mur*baka baka baka
PostPosted: Sun Feb 06, 2005 5:48 am

[ Message temporarily off-line ]

Jaswinder

Sparkly Hunter

Ntsumi_Aya

PostPosted: Sun Feb 06, 2005 5:49 am

Miss_Karina
heh... XD i tak teraz coraz wiecej ludkoow przychodzi

najfajniej było kiedy była stara gildia... malo loodkoof... nigddy noodno... ahh wtedy było super...

Lethi *pshyyyyytulas smile * 4laugh xd witam Cie ponownie biggrin
PostPosted: Sun Feb 06, 2005 5:49 am

Vykk
Ntsumi_Aya
Vykk

eek eek nowa twarz? pamiętam Cię? znam Cię?spotkaliśmy już się? eee... jestem Aya jakby co ==''
my chyba nie mieliscmy jeszcze przyjemnosci...hehe moq mi Vykk albo VyQ jesli wolisz...
a twoj nick kojarzy mi sie dziwnym jakims sposobem z Tenjou Tenge...mialem tego 13 odcinkow...mialem :/

*bije sie po glowie*baka baka baka*podchodzi do sciany i wali glowa w mur*baka baka baka
miales? O.o tzn... wykasowales je o.O

Miss_Karina

Vykk

PostPosted: Sun Feb 06, 2005 5:50 am

Lethiel
znowu wroocilam xd
hejka Lethi..dawno cie nie widzialem
PostPosted: Sun Feb 06, 2005 5:50 am

Kurde...chińska zupka zamiast obiadu...ych... sweatdrop

Delein

Ntsumi_Aya

PostPosted: Sun Feb 06, 2005 5:51 am

Vykk
Ntsumi_Aya
Vykk

bo to jest z tenjou tenge biggrin tylko sie walnęłam w nazwisku biggrin uwielbiam tenjou tenge! obejrzałam 21 odcinków i jak narazie staneło ==''
PostPosted: Sun Feb 06, 2005 5:54 am

Miss_Karina
Vykk
Ntsumi_Aya
Vykk

miales? O.o tzn... wykasowales je o.O
zeby to bylo takie proste..usuwalem 2 partycje jedna z windowsem i jedna oczysczona zeby zrobic z nich jedna i wgrac od nowa systemik...po usunieciu partycji c nastepne 2 partycje czyli ta czysta i ta z 70GB danych w tym 30GB anime i 30GB mp3 i innymi waznymi rzeczami zamienily sie miesjcami a ja w pospiechu tego wszystkiego nie zauwazylem i usunalem sobie nie ta partycje crying crying crying crying a najgorsze jest to ze nikt nie ma tego co ja z kumpli...maja moze z 40% jak nie mniej wszyxstkich rzeczy ktroe tam mialem... crying crying crying BAKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vykk

Vykk

PostPosted: Sun Feb 06, 2005 5:55 am

Delein
Kurde...chińska zupka zamiast obiadu...ych... sweatdrop
SMACZNEGO!!!
PostPosted: Sun Feb 06, 2005 5:58 am

Vykk
zeby to bylo takie proste..usuwalem 2 partycje jedna z windowsem i jedna oczysczona zeby zrobic z nich jedna i wgrac od nowa systemik...po usunieciu partycji c nastepne 2 partycje czyli ta czysta i ta z 70GB danych w tym 30GB anime i 30GB mp3 i innymi waznymi rzeczami zamienily sie miesjcami a ja w pospiechu tego wszystkiego nie zauwazylem i usunalem sobie nie ta partycje crying crying crying crying a najgorsze jest to ze nikt nie ma tego co ja z kumpli...maja moze z 40% jak nie mniej wszyxstkich rzeczy ktroe tam mialem... crying crying crying BAKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ja nie wiem co bym zrobiła gdyby tak się stało ... *glaszcze* biedactwo crying

Ntsumi_Aya

Jaswinder

Sparkly Hunter

PostPosted: Sun Feb 06, 2005 5:58 am

no co tak cicho...?
PostPosted: Sun Feb 06, 2005 5:59 am

Ntsumi_Aya
Vykk
Ntsumi_Aya
Vykk

bo to jest z tenjou tenge biggrin tylko sie walnęłam w nazwisku biggrin uwielbiam tenjou tenge! obejrzałam 21 odcinków i jak narazie staneło ==''
fajne jest i bardzo mis ie podoba ale nie mialm przyjemnosci zobaczenia dalszych odcinkow...bo sciagnalem kilkka dalszych z DC ale dysk mi sie rop*&#%@lil.... crying :/

Vykk

Ntsumi_Aya

PostPosted: Sun Feb 06, 2005 6:02 am

Vykk
fajne jest i bardzo mis ie podoba ale nie mialm przyjemnosci zobaczenia dalszych odcinkow...bo sciagnalem kilkka dalszych z DC ale dysk mi sie rop*&#%@lil.... crying :/

http://anime-station.org <------tu jest do 21 i możę nawet dalej... ale dawno nie wchodziłam a teraz niechce wskoczyć==''
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 7479 7480 7481 7482 7483 7484 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games