|
|
|
|
Posted: Sun Feb 06, 2005 4:13 am
Jaswinder Lethiel witaj Jas 4laugh *przytuuuuuuuuul* witaj sloniq whee *glasq teo po trąbie* *teo pieszczotliwie trąca Leti trąbą* whee 4laugh slodziootki 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 06, 2005 4:14 am
a razem z nim random sigi sweatdrop niedlogo naprawia smile lethiel... zastanow sie... na pewno kogos znajdziesz...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Sayokun lethiel scream lina scream wy jeszcze nie glosowalyscie scream ja tylko na chwilke sweatdrop gonk crying nie krzycz na mnie crying *chowa sie pod fotelikiem* crying ... nie glosowalam bo nie wiem na kogo crying Nyu....SAYO!!! scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Sayokun lethiel scream lina scream wy jeszcze nie glosowalyscie scream ja tylko na chwilke sweatdrop gonk crying nie krzycz na mnie crying *chowa sie pod fotelikiem* crying ... nie glosowalam bo nie wiem na kogo crying eek to głosuj na mnie i teodora ^^ joke... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 06, 2005 4:18 am
Sayokun a na konicu konkursu wypiszesz wszstkie pary na kture glosowano cz tylko te pare ktura wygrala
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 06, 2005 4:19 am
heh XP gaia mi chodzi jak zolw XP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 06, 2005 4:20 am
Sei chan Lethiel Sayokun lethiel scream lina scream wy jeszcze nie glosowalyscie scream ja tylko na chwilke sweatdrop gonk crying nie krzycz na mnie crying *chowa sie pod fotelikiem* crying ... nie glosowalam bo nie wiem na kogo crying Nyu....SAYO!!! scream *wylazi spod fotela* musze koniecznie glosowac ?? sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 06, 2005 4:20 am
Miss_Karina heh XP gaia mi chodzi jak zolw XP Neesan!!!*Skacze na Kari*Nyu=^_^=
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 06, 2005 4:21 am
*puff* Avsko Patataje 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 06, 2005 4:23 am
shenmoomba Sayokun a na konicu konkursu wypiszesz wszstkie pary na kture glosowano cz tylko te pare ktura wygrala wszystkie 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 06, 2005 4:24 am
Lethiel Sei chan Lethiel Sayokun lethiel scream lina scream wy jeszcze nie glosowalyscie scream ja tylko na chwilke sweatdrop gonk crying nie krzycz na mnie crying *chowa sie pod fotelikiem* crying ... nie glosowalam bo nie wiem na kogo crying Nyu....SAYO!!! scream *wylazi spod fotela* musze koniecznie glosowac ?? sad sweatdrop nie ale... potrzebujemy glosow... jest tego malo... ZA MALO... sad cze del
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 06, 2005 4:24 am
Delein *puff* Avsko Patataje 3nodding witaj *przytuuuuuuuul* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 06, 2005 4:25 am
Sei chan Miss_Karina heh XP gaia mi chodzi jak zolw XP Neesan!!!*Skacze na Kari*Nyu=^_^= Neechan xd
Leti...potzrebujemy wiecej glosow, bo za malo mamy xd wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|