|
|
|
|
Posted: Sun Feb 06, 2005 4:06 am
Sei chan Nyu=^_^=*Wpada przez dziure w dachu* cze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
shenmoomba a czy ktosi mi powie coto sig ? rysunki ktore mamy w sygnaturkach 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan Nyu=^_^=*Wpada przez dziure w dachu* czesc ^_^ Mi sie neistety nie wyswietla...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 06, 2005 4:07 am
shenmoomba a czy ktosi mi powie coto sig ? sig tio sygnatoorka wink 3nodding to gdzie masz adres swojego queścika wpisany 3nodding 3nodding 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan shenmoomba a czy ktosi mi powie coto sig ? rysunki ktore mamy w sygnaturkach 3nodding dzienki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
shenmoomba a czy ktosi mi powie coto sig ? Sygnatruka - (z ang. signature - podpis) to co umieszczasz od swoimi postami xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 06, 2005 4:08 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 06, 2005 4:09 am
Lina-san Sei chan Nyu=^_^=*Wpada przez dziure w dachu* czesc ^_^ Mi sie neistety nie wyswietla... Nyu=^_^= Hejka Linuś Hejka Lethiel!!! Chyba sie dzisiaj sygnaturki niektorym na gaia popsuly sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 06, 2005 4:09 am
witaj Jas 4laugh *przytuuuuuuuuul* witaj sloniq whee *glasq teo po trąbie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 06, 2005 4:10 am
lethiel scream lina scream wy jeszcze nie glosowalyscie scream
ja tylko na chwilke sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan Lina-san Sei chan Nyu=^_^=*Wpada przez dziure w dachu* czesc ^_^ Mi sie neistety nie wyswietla... Nyu=^_^= Hejka Linuś Hejka Lethiel!!! Chyba sie dzisiaj sygnaturki niektorym na gaia popsuly sweatdrop tinyurl siadl sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun lethiel scream lina scream wy jeszcze nie glosowalyscie scream ja tylko na chwilke sweatdrop gonk crying nie krzycz na mnie crying *chowa sie pod fotelikiem* crying ... nie glosowalam bo nie wiem na kogo crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 06, 2005 4:12 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 06, 2005 4:12 am
Lethiel witaj Jas 4laugh *przytuuuuuuuuul* witaj sloniq whee *glasq teo po trąbie* *teo pieszczotliwie trąca Leti trąbą*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|