|
|
|
|
Posted: Sun Feb 06, 2005 3:43 am
ja pamietam jak chciałe wywalić system bez formatu partycji - straciłe wtedy 50 GB dysku (znikło a nie sformatowało sie xp ) ale potem znowu fdiskiem naprawiłem wszystko
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 06, 2005 3:45 am
Keita Korangar ja pamietam jak chciałe wywalić system bez formatu partycji - straciłe wtedy 50 GB dysku (znikło a nie sformatowało sie xp ) ale potem znowu fdiskiem naprawiłem wszystko ale ja usunalem nie ta partycje a mialem tam dolsownie wszystko a tym bardziej ze ok 50% tego co ja tam mialem to nikt inny nie posiadal z kumpli i znajomych razz crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 06, 2005 3:45 am
Lina-san cirilla-chan milo zostac zignorowana sweatdrop whee dziecinne skarżenie sie stare masz cos do mnie? sweatdrop stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 06, 2005 3:47 am
witajcie 4laugh whee whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 06, 2005 3:48 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lina-san cirilla-chan milo zostac zignorowana sweatdrop whee dziecinne skarżenie sie stare a ty mi dziecko powiedz ile masz lat skoro sobie pozwalasz innych dziećmi nazywać - zresztą pamietam ja sie zachowywałas na początkac gildii(mozna delikatnie powiedzieć że "dziecinnie") xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel witajcie 4laugh whee whee whee Lethie!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 06, 2005 3:49 am
cirilla-chan Lethiel witajcie 4laugh whee whee whee Lethie! *przytuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul* 4laugh whee whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel witajcie 4laugh whee whee whee witaj
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Keita Korangar Lina-san cirilla-chan milo zostac zignorowana sweatdrop whee dziecinne skarżenie sie stare a ty mi dziecko powiedz ile masz lat skoro sobie pozwalasz innych dziećmi nazywać - zresztą pamietam ja sie zachowywałas na początkac gildii(mozna delikatnie powiedzieć że "dziecinnie") xp wystarczy powiedziec ze jestem starszy od ciebie... nie nazwałem jej dzickeim...powiedziałem, że było to "dziecinne skarżenie się"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 06, 2005 3:50 am
shenmoomba Lethiel witajcie 4laugh whee whee whee witaj O.o *skacze na niego* jakie masz prześliczne wloski !!!!!!!!!!!! 4laugh heart *przytuuuuuuuuul* witaj 3nodding whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 06, 2005 3:52 am
tera zbieram na Fire Gauntlet
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lina-san wystarczy powiedziec ze jestem starszy od ciebie... nie nazwałem jej dzickeim...powiedziałem, że było to "dziecinne skarżenie się" za to ja nie rozumiem o co ci chodzi... pozartowac juz sobie nie moge? nadepnela ci na odcisk czy co? stare xp moze to i dziecinne skarzenie sie ale o ile wiem to Polska to wolny kraj i moge sobie mowic co chce... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|