...ano strasznie mało ludu
...specjalnie postaram się napisać teraz wzglednie dużo, bo mi net wolno chodzi i zanim mi sie odswiezy strona itd. to żebyście mieli co poczytać
xd ... a więc tak - wstałem cos koło 9, poobijałem sie po mieszkaniu (wstaje, ubieram jednego kapcia, drugiego ide - jebudu - do łózka dobiłem pietrowego, odbijam sie - do drzwi... udało sie - trafiłem. dobijam do fotela, odbijam sie od komody i do kolejnych drzwi. jebudu, potkonałem sie o próg i dobiłem do przeciwległej ściany. ale juz blisko - celuje w pstryczek...iii...jest - trafiłem - otwieram drzwi z zamachem, wchodze i "dziendobry panie ubikatorku
whee jak Ci sie spało, mi całkiem nieźle - chce ci się pić?" ...tak wygląda podróż przez mieszkanie do kibelka, jesli człowiek wstaje za pozno. Dla wyjasnienia - dnia poprzedniego nie piłem i rano tez nic nie piłem - ja po prostu tak mam jak sie za długo wyleguje w łózku i sie robie taki rozlazły)
...potem zjadłem śniadanie - już bez takich problemów jak szedłem do łazienki. Poleżałem troche jeszcze, włączyłem muze siadłęm do kompa. Wlazłem na gaje o 10:33, a że nie było nikogo to sobie pogadałem na gg. I teraz juz tu jestem
...I Witam Was!
...a
...jeszcze jedno
stare :
Nowy ksiądz był spięty jak prowadził swoją pierwszą mszę w parafii, więc poprosił kościelnego żeby do święconej wody dolewał kilka kropel wódki, aby się rozlużnić. No i tak się stało. Na drugiej mszy zrobił tak samo i czuł się tak dobrze a nawet lepiej jak na pierwszej mszy, ale jak wrócił do pokoju znalazł list:
Drogi bracie,
- Następnym razem dolej kropelki wódki do wody, a nie kropelki wody do wódki,
- Krzyż trzeba nazwać po imieniu a nie to duże "T",
- Nie wolno na Judasza mówić ten "skurwysyn",
- Na krzyżu jest Jezus a nie Che Guevara,
- Jest 10-ęć przykazań a nie 12-cie,
- Jest 12-stu apostołów a nie 10-ciu,
- Ci co zgrzeszyli idą do piekła a nie w pizdu,
- Inicjatywa aby ludzie klaskali była imponująca ale tańczyć makarenę i robić "pociąg" to przesada,
- Opłatki są dla wiernych a nie jako deser do wina,
- Pamiętaj że msza trwa godzinę a nie dwie połówki po 45 minut,
- Ten obok w "Czerwonej sukni" to nie był transwestyta, lecz to byłem ja Biskup.