Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 7467 7468 7469 7470 7471 7472 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Miss_Karina

PostPosted: Sun Feb 06, 2005 1:47 am

[ Message temporarily off-line ]
PostPosted: Sun Feb 06, 2005 1:49 am

Melania Moon

Miss_Karina

PostPosted: Sun Feb 06, 2005 1:51 am

PostPosted: Sun Feb 06, 2005 1:55 am

Melania Moon

Miss_Karina

PostPosted: Sun Feb 06, 2005 1:58 am

Melania Moon

nom malo
kurcze ale w tej gildi sie pozmienialoi duzo ludo doszlo nowego a starego odeszlo
nio sweatdrop sad czesc starszyzny odeszla... sad jeszcze troche a bedziemy juz tylko historią gildii XDDD
PostPosted: Sun Feb 06, 2005 2:01 am

Miss_Karina
Melania Moon

nom malo
kurcze ale w tej gildi sie pozmienialoi duzo ludo doszlo nowego a starego odeszlo
nio sweatdrop sad czesc starszyzny odeszla... sad jeszcze troche a bedziemy juz tylko historią gildii XDDD

nie no fajnie, bedziemy takimi babciami co to w dawnych czasach opowiadały dzieciom jak to było zanim sie urodziły blaugh

Melania Moon

RUFUS.ABBYSINIAN

PostPosted: Sun Feb 06, 2005 2:04 am

...ano strasznie mało ludu
...specjalnie postaram się napisać teraz wzglednie dużo, bo mi net wolno chodzi i zanim mi sie odswiezy strona itd. to żebyście mieli co poczytać xd
... a więc tak - wstałem cos koło 9, poobijałem sie po mieszkaniu (wstaje, ubieram jednego kapcia, drugiego ide - jebudu - do łózka dobiłem pietrowego, odbijam sie - do drzwi... udało sie - trafiłem. dobijam do fotela, odbijam sie od komody i do kolejnych drzwi. jebudu, potkonałem sie o próg i dobiłem do przeciwległej ściany. ale juz blisko - celuje w pstryczek...iii...jest - trafiłem - otwieram drzwi z zamachem, wchodze i "dziendobry panie ubikatorku whee jak Ci sie spało, mi całkiem nieźle - chce ci się pić?" ...tak wygląda podróż przez mieszkanie do kibelka, jesli człowiek wstaje za pozno. Dla wyjasnienia - dnia poprzedniego nie piłem i rano tez nic nie piłem - ja po prostu tak mam jak sie za długo wyleguje w łózku i sie robie taki rozlazły)
...potem zjadłem śniadanie - już bez takich problemów jak szedłem do łazienki. Poleżałem troche jeszcze, włączyłem muze siadłęm do kompa. Wlazłem na gaje o 10:33, a że nie było nikogo to sobie pogadałem na gg. I teraz juz tu jestem
...I Witam Was!
...a
...jeszcze jedno stare :
Nowy ksiądz był spięty jak prowadził swoją pierwszą mszę w parafii, więc poprosił kościelnego żeby do święconej wody dolewał kilka kropel wódki, aby się rozlużnić. No i tak się stało. Na drugiej mszy zrobił tak samo i czuł się tak dobrze a nawet lepiej jak na pierwszej mszy, ale jak wrócił do pokoju znalazł list:
Drogi bracie,
- Następnym razem dolej kropelki wódki do wody, a nie kropelki wody do wódki,
- Krzyż trzeba nazwać po imieniu a nie to duże "T",
- Nie wolno na Judasza mówić ten "skurwysyn",
- Na krzyżu jest Jezus a nie Che Guevara,
- Jest 10-ęć przykazań a nie 12-cie,
- Jest 12-stu apostołów a nie 10-ciu,
- Ci co zgrzeszyli idą do piekła a nie w pizdu,
- Inicjatywa aby ludzie klaskali była imponująca ale tańczyć makarenę i robić "pociąg" to przesada,
- Opłatki są dla wiernych a nie jako deser do wina,
- Pamiętaj że msza trwa godzinę a nie dwie połówki po 45 minut,
- Ten obok w "Czerwonej sukni" to nie był transwestyta, lecz to byłem ja Biskup.
PostPosted: Sun Feb 06, 2005 2:05 am

Doberek jestem tylko na moment whee

Raticiel

Melania Moon

PostPosted: Sun Feb 06, 2005 2:08 am

xd xd xd lol
PostPosted: Sun Feb 06, 2005 2:15 am

cisza... ninja

Raticiel

RUFUS.ABBYSINIAN

PostPosted: Sun Feb 06, 2005 2:16 am

...ej no
...co z Wami?
...ja tu się staram i się rozpisuje, a tu cisza...
... stare
PostPosted: Sun Feb 06, 2005 2:18 am

witajcie...
Dzięki Yosei...
miałem przynajmniej co czytac stare
bravo...

xxEvil-Alicexx

RUFUS.ABBYSINIAN

PostPosted: Sun Feb 06, 2005 2:19 am

...w takim wypadku to ja na chwile ide
...zaraz wracam, więc się nie cieszcie! domokun
PostPosted: Sun Feb 06, 2005 2:20 am

Lina-san
witajcie...
Dzięki Yosei...
miałem przynajmniej co czytac stare
bravo...

hi-ho 3nodding

Raticiel

Raticiel

PostPosted: Sun Feb 06, 2005 2:21 am

Ja- Yosei
...ano strasznie mało ludu
...specjalnie postaram się napisać teraz wzglednie dużo, bo mi net wolno chodzi i zanim mi sie odswiezy strona itd. to żebyście mieli co poczytać xd
... a więc tak - wstałem cos koło 9, poobijałem sie po mieszkaniu (wstaje, ubieram jednego kapcia, drugiego ide - jebudu - do łózka dobiłem pietrowego, odbijam sie - do drzwi... udało sie - trafiłem. dobijam do fotela, odbijam sie od komody i do kolejnych drzwi. jebudu, potkonałem sie o próg i dobiłem do przeciwległej ściany. ale juz blisko - celuje w pstryczek...iii...jest - trafiłem - otwieram drzwi z zamachem, wchodze i "dziendobry panie ubikatorku whee jak Ci sie spało, mi całkiem nieźle - chce ci się pić?" ...tak wygląda podróż przez mieszkanie do kibelka, jesli człowiek wstaje za pozno. Dla wyjasnienia - dnia poprzedniego nie piłem i rano tez nic nie piłem - ja po prostu tak mam jak sie za długo wyleguje w łózku i sie robie taki rozlazły)
...potem zjadłem śniadanie - już bez takich problemów jak szedłem do łazienki. Poleżałem troche jeszcze, włączyłem muze siadłęm do kompa. Wlazłem na gaje o 10:33, a że nie było nikogo to sobie pogadałem na gg. I teraz juz tu jestem
...I Witam Was!
...a
...jeszcze jedno stare :
Nowy ksiądz był spięty jak prowadził swoją pierwszą mszę w parafii, więc poprosił kościelnego żeby do święconej wody dolewał kilka kropel wódki, aby się rozlużnić. No i tak się stało. Na drugiej mszy zrobił tak samo i czuł się tak dobrze a nawet lepiej jak na pierwszej mszy, ale jak wrócił do pokoju znalazł list:
Drogi bracie,
- Następnym razem dolej kropelki wódki do wody, a nie kropelki wody do wódki,
- Krzyż trzeba nazwać po imieniu a nie to duże "T",
- Nie wolno na Judasza mówić ten "skurwysyn",
- Na krzyżu jest Jezus a nie Che Guevara,
- Jest 10-ęć przykazań a nie 12-cie,
- Jest 12-stu apostołów a nie 10-ciu,
- Ci co zgrzeszyli idą do piekła a nie w pizdu,
- Inicjatywa aby ludzie klaskali była imponująca ale tańczyć makarenę i robić "pociąg" to przesada,
- Opłatki są dla wiernych a nie jako deser do wina,
- Pamiętaj że msza trwa godzinę a nie dwie połówki po 45 minut,
- Ten obok w "Czerwonej sukni" to nie był transwestyta, lecz to byłem ja Biskup.

xd xd xd
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 7467 7468 7469 7470 7471 7472 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games