|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 3:35 pm
uff... juz mi lepiej sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 3:35 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 3:36 pm
Ibris Lina-san *otrzymuje cios w głowe, uderza o ziemie* *w pewnym momencie słychac głośne trach... i głowa liny został;a wprasowana ładnie w podłoge a m80;g zaczął wyciekac na dywan* *przychodzi z mopem, wrecza Opcemu* ty to zalatw... vv' eeh... dobra, ziomki ^^' milego wieczorku, ja ide sie wyspac, bo na pociag jutro nie zdaze XD *stolico czekaj!* pa pa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 3:37 pm
Lina-san Kukus Lina-san Kukus *wchodzi rzuca po salonie obłędne spojrzenie... wypuszcza z rękawa zakrwawiony kij baseball'owy*komu mogę przywalić? *zaczyna się obłędnie śmiać* mi... *wali w głowę z półobrotu* heheeeeeeeeee *zaczyna skakać jej po głowie* *otrzymuje cios w głowe, uderza o ziemie* *w pewnym momencie słychac głośne trach... i głowa liny została wprasowana ładnie w podłoge a móżg zaczął wyciekac na dywan* nooo... trochę mi ulżyło scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 3:38 pm
Ibris Lina-san *otrzymuje cios w głowe, uderza o ziemie* *w pewnym momencie słychac głośne trach... i głowa liny został;a wprasowana ładnie w podłoge a m�żg zaczął wyciekac na dywan* *przychodzi z mopem, wrecza Opcemu* ty to zalatw... vv' eeh... dobra, ziomki ^^' milego wieczorku, ja ide sie wyspac, bo na pociag jutro nie zdaze XD *stolico czekaj!* *wygląda z mopem jak Toxic Avenger* kurcze jak zawsze tu jakies wampiropodobne siedza to teraz zadnego nie ma... nara Ibris
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 3:39 pm
Kukus nooo... trochę mi ulżyło scream humorek nie dopisuje? to chyba dzis jakas plaga xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 3:39 pm
powiedziala kałuza krwi zmieszanej z mózgiem... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 3:40 pm
Kukus Lina-san Kukus Lina-san Kukus *wchodzi rzuca po salonie obłędne spojrzenie... wypuszcza z rękawa zakrwawiony kij baseball'owy*komu mogę przywalić? *zaczyna się obłędnie śmiać* mi... *wali w głowę z półobrotu* heheeeeeeeeee *zaczyna skakać jej po głowie* *otrzymuje cios w głowe, uderza o ziemie* *w pewnym momencie słychac głośne trach... i głowa liny została wprasowana ładnie w podłoge a móżg zaczął wyciekac na dywan* nooo... trochę mi ulżyło scream *powoli wszystkie kawalątki Liny zaczynaja sie zbierac... wygląda to jakby ktos tasme puscił do tyłu XD, po chwili Lina wstaje z podłogi i podskakuje dwa razy* Ja chce jeszcze raz ! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 3:42 pm
opcy powiedziala kałuza krwi zmieszanej z mózgiem... xp no...taka paćka...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 5:08 pm
ide spac... to nie ma sensu... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 5:08 pm
opcy ide spac... to nie ma sensu... stare dobranoc XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 06, 2005 1:33 am
... ninja ...ej...hipki - jest godzina 10:33 ...a tu pusto? ... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 06, 2005 1:40 am
...luduuu ...dobijacie mnie... ... domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 06, 2005 1:45 am
*wchodzi po cichutku do gildi i siada na swoim ulubionym fotelu* jak milo znow byc w domu smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 06, 2005 1:45 am
Ja- Yosei ...luduuu ...dobijacie mnie... ... domokun BUUU!!! czesc XDDD whee jak tam XDD
btw. ja jeszcze w pizamie siedze XP zaraz szybko sie umyje XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|