|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 3:10 pm
Ibris ja jestem biedna jak mysz koscielna i musze sie w koncu wziac za robote i zrobic ludziom te rysunki xp aj nid many I komu ty to mowisz co ? .. 385 golda... XD hey wszystkim
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 3:12 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 3:12 pm
opcy Ibris opcy Ibris 42... mala nozka jak na menszczysne ;P mała ale jara... xd nie wiem mi sie wydaje normalna... a to zalezy czy wysoki jestes ;P 178... *czuje sie duzo nizsza* no, normalnie... heyka Raz wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 3:14 pm
Nite Claws za 2.100 O_O kurza twarz...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 3:16 pm
czesc Wam postanowilam Was odwiedzic, bo przez egzaminy troszke brakowalo mi kontaktu z wirtualnymi ludzmi xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
rAzorek Ibris ja jestem biedna jak mysz koscielna i musze sie w koncu wziac za robote i zrobic ludziom te rysunki xp aj nid many I komu ty to mowisz co ? .. 385 golda... XD hey wszystkim miałem ci troche dac ale teraz zbieram na wilczy ogon XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*wchodzi rzuca po salonie obłędne spojrzenie... wypuszcza z rękawa zakrwawiony kij baseball'owy*komu mogę przywalić? *zaczyna się obłędnie śmiać*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 3:17 pm
Omega Sun czesc Wam postanowilam Was odwiedzic, bo przez egzaminy troszke brakowalo mi kontaktu z wirtualnymi ludzmi xp Hey Omega, Kukus (?) zostalo mi 6g...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 3:18 pm
Omega Sun czesc Wam postanowilam Was odwiedzic, bo przez egzaminy troszke brakowalo mi kontaktu z wirtualnymi ludzmi xp czesc.. *wzruszony ... nikt go wczesniej nie nazwal wirtualnym człowiekiem*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 3:19 pm
Kukus *wchodzi rzuca po salonie obłędne spojrzenie... wypuszcza z rękawa zakrwawiony kij baseball'owy*komu mogę przywalić? *zaczyna się obłędnie śmiać* mi...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 3:21 pm
opcy Omega Sun czesc Wam postanowilam Was odwiedzic, bo przez egzaminy troszke brakowalo mi kontaktu z wirtualnymi ludzmi xp czesc.. *wzruszony ... nikt go wczesniej nie nazwal wirtualnym człowiekiem* eek sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 3:23 pm
Omega Sun opcy Omega Sun czesc Wam postanowilam Was odwiedzic, bo przez egzaminy troszke brakowalo mi kontaktu z wirtualnymi ludzmi xp czesc.. *wzruszony ... nikt go wczesniej nie nazwal wirtualnym człowiekiem* eek sweatdrop to sie nazywa bycie na dnie.... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 3:27 pm
Lina-san Kukus *wchodzi rzuca po salonie obłędne spojrzenie... wypuszcza z rękawa zakrwawiony kij baseball'owy*komu mogę przywalić? *zaczyna się obłędnie śmiać* mi... *wali w głowę z półobrotu* heheeeeeeeeee *zaczyna skakać jej po głowie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 3:29 pm
Kukus Lina-san Kukus *wchodzi rzuca po salonie obłędne spojrzenie... wypuszcza z rękawa zakrwawiony kij baseball'owy*komu mogę przywalić? *zaczyna się obłędnie śmiać* mi... *wali w głowę z półobrotu* heheeeeeeeeee *zaczyna skakać jej po głowie* a tu czlowiek myslal ze juz wszystko widzial.... surprised
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|