|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 2:49 pm
Szczota Pasiak nie jestesmy rodzina.. calkiem przez przypadek moja kolezanka z toba chodzi wiec sie tak nie unos przez przypadek dobre sobie biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 2:50 pm
Pasiak opcy słuchaj znasz dobrze moja dziewczyne jaswinder??? skarzyła sie ostatnio na mnie??? cos mowila ze grasz w makao.... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 2:51 pm
ej... co lepiej kupic, Hammi Hat czy Nitemare Claws? ^^'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 2:51 pm
Lina-san Szczota Pasiak nie jestesmy rodzina.. calkiem przez przypadek moja kolezanka z toba chodzi wiec sie tak nie unos *zaczyna sie tarzac po podłodze ze śmiechu* Ja nie wiem czy to jest takie smieszne ale sie smiej smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 2:52 pm
Ibris ej... co lepiej kupic, Hammi Hat czy Nitemare Claws? ^^' Claws ^^"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 2:53 pm
Pasiak Lina-san Szczota Pasiak nie jestesmy rodzina.. calkiem przez przypadek moja kolezanka z toba chodzi wiec sie tak nie unos *zaczyna sie tarzac po podłodze ze śmiechu* Ja nie wiem czy to jest takie smieszne ale sie smiej smile tak ...to takie głupie ze az smieszne
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 2:54 pm
opcy Pasiak opcy słuchaj znasz dobrze moja dziewczyne jaswinder??? skarzyła sie ostatnio na mnie??? cos mowila ze grasz w makao.... wink Jest zla zee od srody nie przyszedłem do niej do domu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 2:54 pm
Lina-san Ibris ej... co lepiej kupic, Hammi Hat czy Nitemare Claws? ^^' Claws ^^" ja nm claws dostalem w boxie....ile to jest w ogole warte?? ktos wie..??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 2:55 pm
Pasiak opcy Pasiak opcy słuchaj znasz dobrze moja dziewczyne jaswinder??? skarzyła sie ostatnio na mnie??? cos mowila ze grasz w makao.... wink Jest zla zee od srody nie przyszedłem do niej do domu moze to glupio zabrzmi... ale chcesz o tym pogadac?;> Opcy - malo ^^ srednio 4k.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 2:55 pm
Pasiak opcy Pasiak opcy słuchaj znasz dobrze moja dziewczyne jaswinder??? skarzyła sie ostatnio na mnie??? cos mowila ze grasz w makao.... wink Jest zla zee od srody nie przyszedłem do niej do domu s**t happens..... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 2:56 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 2:56 pm
Ibris Opcy - malo ^^ srednio 4k. a widły??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 2:57 pm
Doooobra... ja spadam... Pasiak.. nie chce mi sie kolejny raz wysluchiwac twoich problemow z laska... zreszta zalatwiaj to prywatnie ========> NIE TU NarxALL
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 2:57 pm
opcy Ibris Opcy - malo ^^ srednio 4k. a widły?? zalezy... ale w granicach ponad 10k ^^'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 2:58 pm
Pasiak a tak og�lnie to wiem tylko ze jestes opcy a tak pozatym moze cos wiecej o sobie czym sie interesujesz ????? to wiesz mniej wiecej tyle co wszyscy..... interesuje sie muzyka.. ktorej w cholere slucham... anime.. mangi... powiedzial bym ze informatyka ..ale jak sie cos studiuje to przestaje interesowac...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|