|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 2:36 pm
Pasiak Szczota Pasiak nie tak oschle .. .. .. blaugh Niszczyc fioletowo-włosych wynocha ze szczotami *patrzy zdziwiony* ...dobrz... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 2:37 pm
wyczynowo to tylko turlanie wyczynowe..... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 2:39 pm
cos sie nie podoba !! kiedy ostatni raz byles w szpitalu z papciem w ry** ?? calkiem przez przypadek mozesz byc juz jutro...... wiec lepiej ...... CICHO TAM....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 2:39 pm
opcy wyczynowo to tylko turlanie wyczynowe..... xd kumpel wolal szydelkowanie... no ale ^^' jak ktos sobie chce ogladnac i zapraszam tu, tam, i tedy? ^^'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 2:40 pm
Ibris wyczynowo? wink hey Pasiak XD masz cos do fioletowowlosych? Nie wiec nie masz sie czego bac, smile to do kolezanki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 2:41 pm
jasne kolezanka.. wypraszam sobie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ibris opcy wyczynowo to tylko turlanie wyczynowe..... xd kumpel wolal szydelkowanie... no ale ^^' jak ktos sobie chce ogladnac i zapraszam tu, tam, i tedy? ^^' Ibris ty robisz najpierw szkice potem skanujesz i kolorujesz czy moze od razu na komputrze rysujesz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ibris opcy wyczynowo to tylko turlanie wyczynowe..... xd kumpel wolal szydelkowanie... no ale ^^' jak ktos sobie chce ogladnac i zapraszam tu, tam, i tedy? ^^' Swietne! 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 2:43 pm
nie mam skanera ==' nie mam tabletu ==' jestem zdana na myszke i photoshopa ^^'
Opcy, thx ;>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 2:44 pm
Szczota cos sie nie podoba !! kiedy ostatni raz byles w szpitalu z papciem w ry** ?? calkiem przez przypadek mozesz byc juz jutro...... wiec lepiej ...... CICHO TAM.... jak mozesz tak do mnie mowic przezciez my jestesmy rodzina
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 2:44 pm
Ibris nie mam skanera ==' nie mam tabletu ==' jestem zdana na myszke i photoshopa ^^' Opcy, thx ;> ja tez nie mam skanera przez top nadla rysunków dla ludzi nie zeskanowałem ^^" ale rysunki wychodza ci ta myszką naprawde dobrze ^_^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 2:46 pm
Lina-san Ibris nie mam skanera ==' nie mam tabletu ==' jestem zdana na myszke i photoshopa ^^' Opcy, thx ;> ja tez nie mam skanera przez top nadla rysunków dla ludzi nie zeskanowałem ^^" ale rysunki wychodza ci ta myszką naprawde dobrze ^_^ ta, brakuje tyle isc i oekaki robic. nie wszystkie mi sie podobaja ^^''' szczegolnie jak czasem zrobie cos na odwal, ze tak to nazwe. a skaner dobra rzecz XD ja sie juz teraz odzwyczailam rysowac normalnie i w sumie troce mnie to martwi sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 2:46 pm
Pasiak nie jestesmy rodzina.. calkiem przez przypadek moja kolezanka z toba chodzi wiec sie tak nie unos
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 2:47 pm
opcy słuchaj znasz dobrze moja dziewczyne jaswinder??? skarzyła sie ostatnio na mnie???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 2:48 pm
Szczota Pasiak nie jestesmy rodzina.. calkiem przez przypadek moja kolezanka z toba chodzi wiec sie tak nie unos *zaczyna sie tarzac po podłodze ze śmiechu*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|