|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 12:58 pm
opcy opcy jazz - Miles Davis ^^ metal - Cynic , Liquid Tension , Spiral Architect broken beats/ progresywna elektronika - four tet , 4 hero , Amon Tobin ogolnie wszystko z ninja tune pare zespolow HH - Saul williams , Blackalicious , Afu-ra , Company Flow zna ktos cos stąd?? mnie nie pytaj ==''
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 12:59 pm
*nadal siedzi na opcym* dobra, brykam stąd, idę loolać... BUUUUUZI!!!!!!!!!!!!!! 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 1:00 pm
Ja- Yosei ...aaa ...to masz dokładnie to co ja ...ja czasem mam tak, ze mam zły dzien, ale najgorsze w tym wszystkim jest to, że nie wiem czemu ...i zwykle mi to przechodzi po jednym dniu... ...ale to jest straszne... ehhh =='' *wybiega na dwór, zajmuje śmieżną fortece* kto się rzuca śnieżkami ? biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 1:01 pm
Jaswinder *nadal siedzi na opcym* dobra, brykam stąd, idę loolać... BUUUUUZI!!!!!!!!!!!!!! 4laugh mordka... dobrejnocki.... nie za wczesnie...?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 1:01 pm
opcy opcy jazz - Miles Davis ^^ metal - Cynic , Liquid Tension , Spiral Architect broken beats/ progresywna elektronika - four tet , 4 hero , Amon Tobin ogolnie wszystko z ninja tune pare zespolow HH - Saul williams , Blackalicious , Afu-ra , Company Flow zna ktos cos stąd?? ...niestety nie... ... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 1:02 pm
Ntsumi_Aya ehhh =='' *wybiega na dwór, zajmuje śmieżną fortece* kto się rzuca śnieżkami ? biggrin *rzuca w nia snieżka*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 1:03 pm
Ntsumi_Aya Ja- Yosei ...aaa ...to masz dokładnie to co ja ...ja czasem mam tak, ze mam zły dzien, ale najgorsze w tym wszystkim jest to, że nie wiem czemu ...i zwykle mi to przechodzi po jednym dniu... ...ale to jest straszne... ehhh =='' *wybiega na dwór, zajmuje śmieżną fortece* kto się rzuca śnieżkami ? biggrin ...nie, nie - ja podziękuje
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 1:05 pm
Ja- Yosei Ntsumi_Aya Ja- Yosei ...aaa ...to masz dokładnie to co ja ...ja czasem mam tak, ze mam zły dzien, ale najgorsze w tym wszystkim jest to, że nie wiem czemu ...i zwykle mi to przechodzi po jednym dniu... ...ale to jest straszne... ehhh =='' *wybiega na dwór, zajmuje śmieżną fortece* kto się rzuca śnieżkami ? biggrin ...nie, nie - ja podziękuje no chodz smile *wyciąga yosei na zewnątrz i rzuca w niego śnieżką*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 1:06 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 1:06 pm
opcy Ntsumi_Aya ehhh =='' *wybiega na dwór, zajmuje śmieżną fortece* kto się rzuca śnieżkami ? biggrin *rzuca w nia snieżka* nietrafiles blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 1:07 pm
opcy Jaswinder *nadal siedzi na opcym* dobra, brykam stąd, idę loolać... BUUUUUZI!!!!!!!!!!!!!! 4laugh mordka... dobrejnocki.... nie za wczesnie...? jestem zmęczona, byłam z dzieciakami na wrotkach w Dytnamixsie (takie centrum sportowe) paps Aya mrgreen paps Kitty blaugh paps Yosei cool paps opcy 3nodding heart 4laugh paps all other (o kims zapomniałam?) ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 1:08 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 1:08 pm
Jaswinder opcy Jaswinder *nadal siedzi na opcym* dobra, brykam stąd, idę loolać... BUUUUUZI!!!!!!!!!!!!!! 4laugh mordka... dobrejnocki.... nie za wczesnie...? jestem zmęczona, byłam z dzieciakami na wrotkach w Dytnamixsie (takie centrum sportowe) paps Aya mrgreen paps Kitty blaugh paps Yosei cool paps opcy 3nodding heart 4laugh paps all other (o kims zapomniałam?) ninja ...oyasuminasai Jaswinder... ninja ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 1:09 pm
buuuuuuuuuuu =='' *idzie do swojego pokoju poczym wraca z bokenem i zaczyna nim machać... * gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 1:10 pm
Jaswinder opcy Jaswinder *nadal siedzi na opcym* dobra, brykam stąd, idę loolać... BUUUUUZI!!!!!!!!!!!!!! 4laugh mordka... dobrejnocki.... nie za wczesnie...? jestem zmęczona, byłam z dzieciakami na wrotkach w Dytnamixsie (takie centrum sportowe) paps Aya mrgreen paps Kitty blaugh paps Yosei cool paps opcy 3nodding heart 4laugh paps all other (o kims zapomniałam?) ninja pa smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|