|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 12:45 pm
Jaswinder opcy Jaswinder no to rośnie, czy maleje? *szykuje się do następnego skoku na opcusia* rośnie rośnie.... *przygotowuje sie do odboiru* mrrrrrrrrrrrau 3nodding *skacze* atak walentynkowy heart BUUUZI!!!!!!!!!!!! 4laugh *przewrocila go* i co teraz? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 12:46 pm
opcy Jaswinder opcy Jaswinder no to rośnie, czy maleje? *szykuje się do następnego skoku na opcusia* rośnie rośnie.... *przygotowuje sie do odboiru* mrrrrrrrrrrrau 3nodding *skacze* atak walentynkowy heart BUUUZI!!!!!!!!!!!! 4laugh *przewrocila go* i co teraz? wink a teraz BUUUUUUUUZI!!!!! 4laugh *wypluwa peta z mordki*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 12:47 pm
Ja- Yosei ...nie no - System of a Down to nie metal ...to jest niby nu-metal, czy się mylę? ...ja SOADa nie szufladkuje - to jest SOAD i tyle - osobna grupa muzyczna jak dla mnie ... ...Opcy - ja tu nie mówie, że zyję hasłem "******** the system" tylko taka piosenka jest - i jest supa! ... oh... =='
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja- Yosei ...Opcy - ja tu nie mówie, że zyję hasłem "******** the system" tylko taka piosenka jest - i jest supa! ... tja.. mnie w SOAD boli to ze na Toxicity wszystkie piosenki (oprocz tych singlowych) sa takie same... ale mimo wszystko Chop Sui (nie pamietam jak to sie pisalo) jest zajefajniaste!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 12:48 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 12:49 pm
jejka! wygladam jak van helsing...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 12:50 pm
...własnie dla mnie SOAD ma taką niesamowitą cechę, że mi się nie nudzi ...np. słuchałem Linkina i bardzo lubiłem i lubie - ale mi sie nuuudzi... ...podobnie choćby jak sie słucha Iry, Nickelbecka, Offspringa, Slipknota - cokolwiek - to wszystko się nudzi poi jakims czasie ...a SOAD? NIE!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*wyciąga z poda kanapy małego kotka i się zaczyna do niego tulić i glaskać gonk *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy no wiesz co... mialas z tym skonczyc (choodzi o palenie oczywiscie..) jeszcze nie zaczęłam to jest atrapa BUUUUUUUUUUUUUZI 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 12:52 pm
Ntsumi_Aya *wyciąga z poda kanapy małego kotka i się zaczyna do niego tulić i glaskać gonk * ...cio Ci dzisiaj jest?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 12:52 pm
Ja- Yosei ...własnie dla mnie SOAD ma taką niesamowitą cechę, że mi się nie nudzi ...np. słuchałem Linkina i bardzo lubiłem i lubie - ale mi sie nuuudzi... ...podobnie choćby jak sie słucha Iry, Nickelbecka, Offspringa, Slipknota - cokolwiek - to wszystko się nudzi poi jakims czasie ...a SOAD? NIE! mnie sie nickelback niegdy nie znudzi :3 z szczególnie pewna piosenka biggrin kocham ją! a linkink też jest niczego sobie biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 12:54 pm
Ja- Yosei Ntsumi_Aya *wyciąga z poda kanapy małego kotka i się zaczyna do niego tulić i glaskać gonk * ...cio Ci dzisiaj jest? o to chodzi , że niewiem co mi jest gonk tak jakoś sie dziwnie czuje =='' *glaszcze dalej kotka* gonk =='' a ponoć głaskanie kota na takie cos pomaga... ==''
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 12:56 pm
opcy jazz - Miles Davis ^^ metal - Cynic , Liquid Tension , Spiral Architect broken beats/ progresywna elektronika - four tet , 4 hero , Amon Tobin ogolnie wszystko z ninja tune pare zespolow HH - Saul williams , Blackalicious , Afu-ra , Company Flow zna ktos cos stąd??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 12:58 pm
Ntsumi_Aya Ja- Yosei Ntsumi_Aya *wyciąga z poda kanapy małego kotka i się zaczyna do niego tulić i glaskać gonk * ...cio Ci dzisiaj jest? o to chodzi , że niewiem co mi jest gonk tak jakoś sie dziwnie czuje =='' *glaszcze dalej kotka* gonk =='' a ponoć głaskanie kota na takie cos pomaga... =='' ...aaa ...to masz dokładnie to co ja ...ja czasem mam tak, ze mam zły dzien, ale najgorsze w tym wszystkim jest to, że nie wiem czemu ...i zwykle mi to przechodzi po jednym dniu... ...ale to jest straszne...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|