|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 12:10 pm
Kitty-ShadowCat cześć wszystkim. w końcu mnie przyjęli na gildię. ale się cieszę..... biggrin ...o - my się chyba nie znamy ...Witaj w naszej Gildii ... ...Jestem RUFUS "Ja-Yosei" ABBYSINIAN ...miło mi poznać ...czuj się jak u siebie surprised
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Jaswinder Jaswinder ludzie są okrutni... crying nie lubię ludzi... crying LUDZIE = ZŁO crying *przynosi sobie z lod�wki michę lod�w, siada na foteliku i zaczyna wcinać* a co ty sie na tych ludzi tak uwzielas.... sa calkiem smaczni...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty-ShadowCat Jaswinder Kitty-ShadowCat cześć wszystkim. w końcu mnie przyjęli na gildię. ale się cieszę..... biggrin ooooo eek nowa twarz!!! WELCOME jestem Jas miło mi *podbiega do jasa i całuje go w policzek* smile jestem dziewczynką... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 12:11 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty-ShadowCat Jaswinder Kitty-ShadowCat cześć wszystkim. w końcu mnie przyjęli na gildię. ale się cieszę..... biggrin ooooo eek nowa twarz!!! WELCOME jestem Jas miło mi *podbiega do jasa i całuje go w policzek* smile ...ee ...ehe-ehe sweatdrop ...wiesz... ...ehe-ehe ... ...taki mały error... ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 12:13 pm
Kitty, pamiętam jak ja tu przyszłam pierwszy raz (ale znałam już wcześniej opcego 3nodding ) myślałam, że wszyscy tu gryzą, ale jednak nie... pokazało się, że gryzie tylko Kukus... ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jas: ale Ty masz powodzenie..... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 12:14 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 12:15 pm
opcy Jas: ale Ty masz powodzenie..... wink zazdrościsz?! Kitty, nic się nie stało, jestem bi wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 12:16 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 12:16 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 12:17 pm
Jaswinder opcy Jas: ale Ty masz powodzenie..... wink zazdrościsz?! Kitty, nic się nie stało, jestem bi wink eek to sie czlowiek dowiaduje..... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|