|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 11:51 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 11:52 am
Jaswinder Yumehayla ...em...taaak XD... Nee, a Yume się pochwali XD...pierwszy raz w życiu pokolorowałem rysunek na kompie XDDDDDDDD....jak ktoś się zna to może mi doradzić jak się poprawić^^;...? Blue angelczyżby w corelu? ja zawsze koloruję pikselek po pikselku E-e...Gimp^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 11:53 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 11:55 am
opcy Yumehayla Jaswinder Yumehayla ...em...taaak XD... Nee, a Yume się pochwali XD...pierwszy raz w życiu pokolorowałem rysunek na kompie XDDDDDDDD....jak ktoś się zna to może mi doradzić jak się poprawić^^;...? Blue angelczyżby w corelu? ja zawsze koloruję pikselek po pikselku E-e...Gimp^^ cholerka ... ja z gimpem mam ostatnio problemy...kiedys sie zainstalowal i furkal bez problemu a teraz jakis wyjatek wyskakuje i po herbacie... stare Nyu...ja to mam dopiero od kilku dni, więc się nie znam sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 11:56 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 11:58 am
aaa Gimp, u nas w budzie gimnazjum pracuje na gimpie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 12:01 pm
Jaswinder aaa Gimp, u nas w budzie gimnazjum pracuje na gimpie bo jest darmowy.. a corel kosztuje jedyne 2500 pln
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 12:04 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 12:06 pm
opcy Jaswinder aaa Gimp, u nas w budzie gimnazjum pracuje na gimpie bo jest darmowy.. a corel kosztuje jedyne 2500 pln aaale corela też w budzie mamy, specjalnie dla nas, czyli liceum... specjalnie dla naszego profilu, na graficzny blok przedmiotowy...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 12:07 pm
cześć wszystkim. w końcu mnie przyjęli na gildię. ale się cieszę..... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 12:08 pm
Jaswinder opcy Jaswinder aaa Gimp, u nas w budzie gimnazjum pracuje na gimpie bo jest darmowy.. a corel kosztuje jedyne 2500 pln aaale corela też w budzie mamy, specjalnie dla nas, czyli liceum... specjalnie dla naszego profilu, na graficzny blok przedmiotowy... kurde jak ja mialem miec grafike to sie cieszylem ze corelik moze bedzie.. a okazalo sie ze pislismy programy w openGL...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty-ShadowCat cześć wszystkim. w końcu mnie przyjęli na gildię. ale się cieszę..... biggrin ooooo eek nowa twarz!!! WELCOME jestem Jas
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 12:09 pm
Kitty-ShadowCat cześć wszystkim. w końcu mnie przyjęli na gildię. ale się cieszę..... biggrin witamy .. witamy... opcy jestem.... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 12:10 pm
Jaswinder Kitty-ShadowCat cześć wszystkim. w końcu mnie przyjęli na gildię. ale się cieszę..... biggrin ooooo eek nowa twarz!!! WELCOME jestem Jas miło mi *podbiega do jasa i całuje go w policzek* smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|