|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 10:26 am
Night_Lady HeeroX *macha do niej lapka smutno i do Lady rowniez* dzieki,ale to chyba nie pomoze*zeskakuje na dol i siada kolo niej* a co sie stalo miuu ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 10:27 am
danii...zmniejsz obrazek lub zapodaj linka bo...rozciaga strone XP sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 10:27 am
Danii... trzeba było dać linka... tak to stronę rozciąga stare
może być
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 10:28 am
Ozual Czy tylko ja wyglądam jak biedny menel gonk * Wszyscy krzykiem: Takkkkkkkkk!!!!!!!!!!!!!!!! * taaaak 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 10:31 am
HeeroX Night_Lady HeeroX *macha do niej lapka smutno i do Lady rowniez* dzieki,ale to chyba nie pomoze*zeskakuje na dol i siada kolo niej* a co sie stalo miuu ? smutam sie ;( moze mi przejdzie, dlaczego masz nicka na niebiesko
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 10:33 am
Night_Lady smutam sie ;( moze mi przejdzie, dlaczego masz nicka na niebiesko pewnie masz Heera w friendliscie ^^"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 10:33 am
*tuli sie do nogi Lady* miuu miuu *spoglada na nia* miuu ? ja na niebiesko ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 10:35 am
HeeroX *tuli sie do nogi Lady* miuu miuu *spoglada na nia* miuu ? ja na niebiesko ? no Ty na niebiesko
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 10:37 am
Night_Lady HeeroX *tuli sie do nogi Lady* miuu miuu *spoglada na nia* miuu ? ja na niebiesko ? no Ty na niebieskonie widze zebym mial niebieski razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 10:38 am
Witam.. po dosc duzej przerwie poobijana ale wrocilam biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 10:39 am
HeeroX Night_Lady HeeroX *tuli sie do nogi Lady* miuu miuu *spoglada na nia* miuu ? ja na niebiesko ? no Ty na niebieskonie widze zebym mial niebieski razz ><" Night Lady... masz Heero wspisanego na friendlist, więc widzisz jego nick na niebiesko ><"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 10:39 am
Miss_Karina Night_Lady smutam sie ;( moze mi przejdzie, dlaczego masz nicka na niebiesko pewnie masz Heera w friendliscie ^^" jak masz osoby w friendliscie i oni sa na gai to ich nicki sa niebieskie ^^" a nie zwyczajowo czarne >.<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 10:40 am
Setsuna Dragonclaw HeeroX Night_Lady HeeroX *tuli sie do nogi Lady* miuu miuu *spoglada na nia* miuu ? ja na niebiesko ? no Ty na niebieskonie widze zebym mial niebieski razz ><" Night Lady... masz Heero wspisanego na friendlist, więc widzisz jego nick na niebiesko ><" a ja widze jej nik na niebiesko XP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 10:50 am