|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 9:53 am
kurza twarz, te PMy znow nie dzialaja ==' *szlag ja trafia* ... *trafil*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 9:53 am
HeeroX *odskakuje a potem rumieni sie* emmmmm *nie wie co powiedziec wskakuje na szafe* Niisan Heerox'a wystraszyles stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 9:55 am
Ibris kurza twarz, te PMy znow nie dzialaja ==' *szlag ja trafia* ... *trafil* działają działają xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan HeeroX *odskakuje a potem rumieni sie* emmmmm *nie wie co powiedziec wskakuje na szafe* Niisan Heerox'a wystraszyles stressed sad przepraszam...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ibris kurza twarz, te PMy znow nie dzialaja ==' *szlag ja trafia* ... *trafil* *podchodszi do niej* hey zyjesh???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 9:57 am
Sayokun Sei chan HeeroX *odskakuje a potem rumieni sie* emmmmm *nie wie co powiedziec wskakuje na szafe* Niisan Heerox'a wystraszyles stressed sad przepraszam... Heerox chan zejdź proszu Nyu.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 9:58 am
Sei chan HeeroX *odskakuje a potem rumieni sie* emmmmm *nie wie co powiedziec wskakuje na szafe* Niisan Heerox'a wystraszyles stressed nie nie nie nic sie nie stalo *spoglada na nich* lisek sie zapomina lisek przeprasza Say nie badz na mnie zly *spoglada na niego spuszczajac uszy*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 9:58 am
witam przybysze z innego wymiaru *patrzy* i tak piwnica jest najlepsza smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 9:59 am
ej, czy to przez ta maske??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 9:59 am
Hey Iael ^^
co do piwnicy... wyrwany kawalek rozmowy z moim bratem: On - ale w piwnicy mi nie staje vv'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 10:01 am
HeeroX Sei chan HeeroX *odskakuje a potem rumieni sie* emmmmm *nie wie co powiedziec wskakuje na szafe* Niisan Heerox'a wystraszyles stressed nie nie nie nic sie nie stalo *spoglada na nich* lisek sie zapomina lisek przeprasza Say nie badz na mnie zly *spoglada na niego spuszczajac uszy* to ja przepraszam...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 10:02 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 10:02 am
Kto wie jaki tytul w art arenie dac rysunkowi avka??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 10:03 am
Sayokun HeeroX Sei chan HeeroX *odskakuje a potem rumieni sie* emmmmm *nie wie co powiedziec wskakuje na szafe* Niisan Heerox'a wystraszyles stressed nie nie nie nic sie nie stalo *spoglada na nich* lisek sie zapomina lisek przeprasza Say nie badz na mnie zly *spoglada na niego spuszczajac uszy* to ja przepraszam... gluptas... za co ty mnie przepraszasz ? nie badz niemadry *usmiecha sie do niego cieplo*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 10:06 am
*Przyglada sie rozmowie Sayo i Heerox'a*To zaczyna brzmiec jak rozmowa uke z seme....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|