|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 9:36 am
HeeroX hejo *macha do niej potem przewraca sie na Sei* miuu^_^ Nyu O.o......*Gryzie Heerox'a w ucho*Nyu=^_^=
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 9:36 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 9:37 am
oy wink Rynn - ja zbieram pieniadze na nitemare scarf ;P to sie niewiele od bieli rozni XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 9:38 am
A moze ma ktos ochoyte zagrac w kalambury na koorniku??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 9:39 am
Sei chan HeeroX hejo *macha do niej potem przewraca sie na Sei* miuu^_^ Nyu O.o......*Gryzie Heerox'a w ucho*Nyu=^_^= *turla sie z nia po podlodze i gryzie jej uszka* miuu ^_^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 9:39 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 9:40 am
hey Sayo XD *rzuca pudelkiem i S. dostaje w glowe* troche pokruszone ciasteczka, ale da sie zjesc XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 9:42 am
Wodzu A moze ma ktos ochoyte zagrac w kalambury na koorniku?? musiałbymm od nowa konto zakładać bo dawno swego hasał i logina zapomniałem... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 9:42 am
Ibris oy wink Rynn - ja zbieram pieniadze na nitemare scarf ;P to sie niewiele od bieli rozni XD Oye, a masz jakiegoś questa? ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 9:44 am
HeeroX Sei chan HeeroX hejo *macha do niej potem przewraca sie na Sei* miuu^_^ Nyu O.o......*Gryzie Heerox'a w ucho*Nyu=^_^= *turla sie z nia po podlodze i gryzie jej uszka* miuu ^_^ Nyu=^_^=*Prubuje pomachac do Sayo*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rynn the Vampire Ibris oy wink Rynn - ja zbieram pieniadze na nitemare scarf ;P to sie niewiele od bieli rozni XD Oye, a masz jakiegoś questa? ^^ niii ;P ja sobie spokojnie poczekam i zarobie rysunkami. jade na tydzien do wawy.. licze, ze nad czyms popracuje ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan HeeroX Sei chan HeeroX hejo *macha do niej potem przewraca sie na Sei* miuu^_^ Nyu O.o......*Gryzie Heerox'a w ucho*Nyu=^_^= *turla sie z nia po podlodze i gryzie jej uszka* miuu ^_^ Nyu=^_^=*Prubuje pomachac do Sayo* heh XD 'podchodzi do nich' herrox sproboj ogonek jest najsmaczniejszy 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Christoff_Gangrell Wodzu A moze ma ktos ochoyte zagrac w kalambury na koorniku?? musiałbymm od nowa konto zakładać bo dawno swego hasał i logina zapomniałem... xp znowu nie widac nas... razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 9:49 am
Sayokun Sei chan HeeroX Sei chan HeeroX hejo *macha do niej potem przewraca sie na Sei* miuu^_^ Nyu O.o......*Gryzie Heerox'a w ucho*Nyu=^_^= *turla sie z nia po podlodze i gryzie jej uszka* miuu ^_^ Nyu=^_^=*Prubuje pomachac do Sayo* heh XD 'podchodzi do nich' herrox sproboj ogonek jest najsmaczniejszy 3nodding *odskakuje a potem rumieni sie* emmmmm *nie wie co powiedziec wskakuje na szafe*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|