|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 9:03 am
ja raczej na gai walentynek niespendze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 9:04 am
...kurde ...brat potrafi być głupi ...wrrr ...trzymajcie się ciepło ludziska ...Sayonara ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 9:05 am
|
|
|
|
|
|
|
Rynn the Vampire HeeroX nezly rozmach niestety ja juz mam plany na walentynki na pewno nie spedze ich na gai *siada na kanapie* chociaz zyczenia powyslyam hmm, no całych walentynek na gaii pewnie nie spędzę,ale może zajrzę ^^ heart może będzie jakiś evencik.. opowiesz mi potem ? smile mam nadzieje ze nic nie strace razz papatki Yosei
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
HeeroX nezly rozmach niestety ja juz mam plany na walentynki na pewno nie spedze ich na gai *siada na kanapie* chociaz zyczenia powyslyam ja to w walentynki bede na studiach i NICZEGO sie nie spodziewam na ten dzien -____- jak zawsze, jak zwykle... (i hate Valentine Day >.<)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 9:08 am
Opowiem Herciu, opowiem ^^
Kari, ja też żadnych niespodziewanych kartek nie wyglądam, mam swojego Cienia wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 9:09 am
Miss_Karina HeeroX nezly rozmach niestety ja juz mam plany na walentynki na pewno nie spedze ich na gai *siada na kanapie* chociaz zyczenia powyslyam ja to w walentynki bede na studiach i NICZEGO sie nie spodziewam na ten dzien -____- jak zawsze, jak zwykle... (i hate Valentine Day >.<)*przytula ja* miuuuu sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 9:11 am
HeeroX Miss_Karina HeeroX nezly rozmach niestety ja juz mam plany na walentynki na pewno nie spedze ich na gai *siada na kanapie* chociaz zyczenia powyslyam ja to w walentynki bede na studiach i NICZEGO sie nie spodziewam na ten dzien -____- jak zawsze, jak zwykle... (i hate Valentine Day >.<)*przytula ja* miuuuu sad hm... dziekuje
oks...ide pogladac na kompiku filmiki ^^ bede pozniej sayonara ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|