|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 8:06 am
Rynn the Vampire Yosei, całkiem niezły 3nodding heart Raticiel - ja poproszę tak jak teraz jestem, ewentualnie możesz mi dorysować czarny długi ogonek z płonącą kitką ^^ okej wink ale bedzie gotowy najwczesniej za tydzien, a jeszcze tata musi zeskanować w pracy 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 8:07 am
Raticiel Ja-Yosei - nie ma jak One Piece 3nodding ...tia 3nodding ...chociaż postanowiłem, że zmienię chociaz kolory na niebieskie... ...żeby było oryginalniej ...Rynn - dzienks surprised
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 8:08 am
Raticiel Rynn the Vampire Yosei, całkiem niezły 3nodding heart Raticiel - ja poproszę tak jak teraz jestem, ewentualnie możesz mi dorysować czarny długi ogonek z płonącą kitką ^^ okej wink ale bedzie gotowy najwczesniej za tydzien, a jeszcze tata musi zeskanować w pracy 3nodding nie ma sprawy 3nodding Ja się zabiorę teraz, since nie mam nic innego do roboty. Rufus, nmzc 3nodding może mi machniesz arcika?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 8:10 am
Rynn the Vampire Raticiel Rynn the Vampire Yosei, całkiem niezły 3nodding heart Raticiel - ja poproszę tak jak teraz jestem, ewentualnie możesz mi dorysować czarny długi ogonek z płonącą kitką ^^ okej wink ale bedzie gotowy najwczesniej za tydzien, a jeszcze tata musi zeskanować w pracy 3nodding nie ma sprawy 3nodding Ja się zabiorę teraz, since nie mam nic innego do roboty. Rufus, nmzc 3nodding może mi machniesz arcika? hmmm. moze dasz mi swojego maila, cio? bedzie mi łatwiej przekazać ci rysek 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 8:11 am
lady_death_@op.pl 3nodding heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 8:15 am
oke, jakby cio mi możesz wyslac na chihaya@wp.pl 3nodding heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 8:15 am
*wchodzi przeciagajac sie* witam wszystkich
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 8:17 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 8:20 am
Rynn the Vampire Cześć Heriu ^_^
Rat, ok, ale raczej wyślę ci linka na pmka. Wrzucę to po prostu na photobucketa. Może być oł�wkiem? I masz jakieś szczeg�lne życzenia?*tuli ja* witaj witaj Rynn smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 8:21 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 8:22 am
Kotka? Nie ma sprawy. Jakieś preferencje co do koloru kici? A chodziło mi bardziej o to, czy ma być stojąca, siedząca, uśmiechnięta...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 8:23 am