|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 7:52 am
Ja- Yosei Raticiel Ja- Yosei ...ja bym tu lepiej z Rynn o machaniu nie pertraktował ... blaugh ...bo jak ona macha to ja pierdziu biggrin e tam, jak już machanie to machanie! handel wymienny, machniom! 3nodding ... xd ...taki barter, co? dokładnie tak 3nodding Karinuś - (nie)dzięki!!! heart heart heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 7:53 am
opcy I AM THE GREAT CORNHOLIO!!!!  I NEED TP FOR MY BANGHOLE!!!! xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd stare B&B sa fajni, ale czasem troche za mocni xd wole Darię
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 7:53 am
Rat, machnąć mogę, ale niestety na kartce, bo mi tablet nie działa :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 7:55 am
Rynn the Vampire Rat, machnąć mogę, ale niestety na kartce, bo mi tablet nie działa :/ ależ ja nie mam nic przeciwko 3nodding ja nie mam inszej mozliwości niz na kartce... whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 7:56 am
...a mi nawet na kartce nie wychodzi xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 7:57 am
Raticiel opcy I AM THE GREAT CORNHOLIO!!!!  I NEED TP FOR MY BANGHOLE!!!! xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd stare B&B sa fajni, ale czasem troche za mocni xd wole Darię ar ju tretening mi?!? giw mi tipi or maj benghoul łil get engri!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 7:58 am
Ja- Yosei ...a mi nawet na kartce nie wychodzi xd chyba jak ostatni raz tu bylam (czyli 2 tyg. temu) drążony już był ten temat... Każdemu z nas wychodzi o ile wkładamy w to odrobinę chęci i serca, na litość!!! 3nodding I zamiast bzdury gadać zarzuć jakims ryskiem!!! 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 7:59 am
Raticiel Rynn the Vampire Rat, machnąć mogę, ale niestety na kartce, bo mi tablet nie działa :/ ależ ja nie mam nic przeciwko 3nodding ja nie mam inszej mozliwości niz na kartce... whee Super ^^ przebierz się tak jak chcesz wyglądać 3nodding heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 7:59 am
Rynn the Vampire Raticiel Rynn the Vampire Rat, machnąć mogę, ale niestety na kartce, bo mi tablet nie działa :/ ależ ja nie mam nic przeciwko 3nodding ja nie mam inszej mozliwości niz na kartce... whee Super ^^ przebierz się tak jak chcesz wyglądać 3nodding heart oke, zaraz wracam 3nodding Ty tesh!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 8:01 am
Chcialabym tak jak teraz 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 8:02 am
Raticiel Ja- Yosei ...a mi nawet na kartce nie wychodzi xd chyba jak ostatni raz tu bylam (czyli 2 tyg. temu) drążony już był ten temat... Każdemu z nas wychodzi o ile wkładamy w to odrobinę chęci i serca, na litość!!! 3nodding I zamiast bzdury gadać zarzuć jakims ryskiem!!! 3nodding ...eee ...ja ostatnio czasu nie miałem - ten jest najświeższy - chociaż ma juz chyba...z tydzien? ... ... xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 8:03 am
Raticiel Chcialabym tak jak teraz 3nodding hey Lisico whee blaugh wink ja swoj rysunek pewnie skoncze wieczorem (21-22) nie wiem sweatdrop ale moze jutro bedzie gotowy juz XDDD wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 8:04 am
Ja-Yosei - nie ma jak One Piece 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 8:04 am
Yosei, całkiem niezły 3nodding heart
Raticiel - ja poproszę tak jak teraz jestem, ewentualnie możesz mi dorysować czarny długi ogonek z płonącą kitką ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 8:05 am
Miss_Karina Raticiel Chcialabym tak jak teraz 3nodding hey Lisico whee blaugh wink ja swoj rysunek pewnie skoncze wieczorem (21-22) nie wiem sweatdrop ale moze jutro bedzie gotowy juz XDDD wink szkoda ze nie mam ogonka xd szkoda ze mnie nie bedzie zeby zobaczyc... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|