|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 7:22 am
Ja- Yosei Raticiel uuu ciekawe... ja szukam zas wszedzie mitologii skandynawskich 3nodding ...ja swojego czasu też się tym zaintereowałem ...gdzieś tam liznąłem co nieco po encyklopediach literacko-mitologicznych, ale nic konkretnego i niewiele pamiętam... ... ... ...bo to JEST źr�dło zła! domokun xd xd wchowujom nam mlodziez na szatynistow co krzyze na cmentarzach przewracaja xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 7:24 am
opcy Ja- Yosei Raticiel uuu ciekawe... ja szukam zas wszedzie mitologii skandynawskich 3nodding ...ja swojego czasu też się tym zaintereowałem ...gdzieś tam liznąłem co nieco po encyklopediach literacko-mitologicznych, ale nic konkretnego i niewiele pamiętam... ... ... ...bo to JEST źr�dło zła! domokun xd xd wchowujom nam mlodziez na szatynistow co krzyze na cmentarzach przewracaja xp ...no ba ...ja osobiście jestem niewierzący ...ale szatyniści - fe xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 7:25 am
Ja- Yosei ...no ba ...ja osobiście jestem niewierzący ...ale szatyniści - fe xd a szatynki sa podobno jeszcze bardziej niebezpieczne.... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 7:26 am
Lethiel Raticiel Lethiel witajcie 4laugh whee 4laugh hi-ho!!! 3nodding O.o *oglada wloski* jakie fajne whee 3nodding witaj *przytuuuuuuuul* whee dzięki heart heart heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 7:27 am
Ja- Yosei ...no ba ...ja osobiście jestem niewierzący ...ale szatyniści - fe xd ja natomiast na polwierzaca, a wychowana w niewierzacej rodzinie, nie chodze do kosciola bo uwazam ze nie ma sensu marnowac czasu... Leti -dziekuje za stornke!! 4laugh whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 7:27 am
opcy Ja- Yosei ...no ba ...ja osobiście jestem niewierzący ...ale szatyniści - fe xd a szatynki sa podobno jeszcze bardziej niebezpieczne.... 3nodding ...ano bywają biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 7:28 am
Miss_Karina Ja- Yosei ...no ba ...ja osobiście jestem niewierzący ...ale szatyniści - fe xd ja natomiast na polwierzaca, a wychowana w niewierzacej rodzinie, nie chodze do kosciola bo uwazam ze nie ma sensu marnowac czasu... Leti -dziekuje za stornke!! 4laugh whee do usloog 3nodding whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 7:31 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 7:31 am
O.o dziwnie.... naszla mi ochota aby dokonczyc pewne opowiadania ktore zaczelam pisac w licku XDD a tych opowiadan jest troche whee 3nodding hm... za ktore by zabrac? whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 7:32 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 7:34 am
i ja też. Zmieniłam trochę avka...wyprałam się z kasy...jak się podoba? 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 7:35 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rynn the Vampire i ja też. Zmieniłam trochę avka...wyprałam się z kasy...jak się podoba? 3nodding mrocznie ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rynn the Vampire i ja też. Zmieniłam trochę avka...wyprałam się z kasy...jak się podoba? 3nodding eek masz cylinder xd yosei dzieki 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|