|
|
|
|
Posted: Fri Aug 20, 2004 12:05 pm
Limia SirXin Setsuna Dragonclaw a ja wczoraj miałam pinklinka ^^ albo i wcześniej, już nie pamiętam cześć pisarz ^^ Nie wie ktoś jaka jaka jest szansa na jakiegoś specjala? I jak często się średnio zjawia? Random event - totally random. Możesz dostac 3 jednego dnia, albo i nic przez tydzień.Przez tydzień. Ja przez dotychczasowe 4 miesiące miałam 3 eventy ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 20, 2004 12:05 pm
Delein Pisarz Delein *cmok* *przytula się* Elen sila lumen omentielvo! ceadmil elaine heart Hannoh le *przytula się* co mi moja elfka powie? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 20, 2004 12:06 pm
Limia Delisa. Hyhy, góra 4 dni. Kasa u mnie szybko wzrasta. Skacze po chatterboxie I wyrabiam około 1/1,5k dziennie (jak nie siedzie od rana do nocy, bo wtedy więcej x3) wiec rozumiem ze sie zgadzasz na 4,5 k biggrin poczekam 3nodding przesylke ci zapakowac xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
SirXin Delein Pisarz Delein *cmok* *przytula się* Elen sila lumen omentielvo! ceadmil elaine heart Hannoh le *przytula się* Możecie mówić w bardziej zrozumiałym języku? No no miły panie, wszystkiego chyba wiedziec nie musić. domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein SirXin Delein Pisarz Delein *cmok* *przytula się* Elen sila lumen omentielvo! ceadmil elaine heart Hannoh le *przytula się* Możecie mówić w bardziej zrozumiałym języku? my tak tylko między sobą biggrin Wiem, ale to nie zmienia faktu, ze chyba nikt tutaj was wtedy nie rozumie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 20, 2004 12:07 pm
Pisarz Delein Pisarz Delein *cmok* *przytula się* Elen sila lumen omentielvo! ceadmil elaine heart Hannoh le *przytula się* co mi moja elfka powie? wink Twoja elfka za niedługo będzie miała Blak Musketeer Top. I będzie wyglądała jak prawdziwa Elfka *cmok*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 20, 2004 12:08 pm
Delisa Limia Delisa. Hyhy, góra 4 dni. Kasa u mnie szybko wzrasta. Skacze po chatterboxie I wyrabiam około 1/1,5k dziennie (jak nie siedzie od rana do nocy, bo wtedy więcej x3) wiec rozumiem ze sie zgadzasz na 4,5 k biggrin poczekam 3nodding przesylke ci zapakowac xd Obejdzie się bez celofanu. xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Limia SirXin Delein Pisarz Delein *cmok* *przytula się* Elen sila lumen omentielvo! ceadmil elaine heart Hannoh le *przytula się* Możecie mówić w bardziej zrozumiałym języku? No no miły panie, wszystkiego chyba wiedziec nie musić. domokun Nie musze, ale chce ^_^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SirXin Delein SirXin Delein Pisarz Delein *cmok* *przytula się* Elen sila lumen omentielvo! ceadmil elaine heart Hannoh le *przytula się* Możecie mówić w bardziej zrozumiałym języku? my tak tylko między sobą biggrin Wiem, ale to nie zmienia faktu, ze chyba nikt tutaj was wtedy nie rozumie I o to chodzi *^^*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 20, 2004 12:10 pm
musze juz leciec sad papatki wam sproboje byc jutro o podobnej godzinie wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 20, 2004 12:10 pm
Delisa musze juz leciec sad papatki wam sproboje byc jutro o podobnej godzinie wink papa delisa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 20, 2004 12:11 pm
Delisa musze juz leciec sad papatki wam sproboje byc jutro o podobnej godzinie wink Trzymta się!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Limia Delisa Limia Delisa. Hyhy, góra 4 dni. Kasa u mnie szybko wzrasta. Skacze po chatterboxie I wyrabiam około 1/1,5k dziennie (jak nie siedzie od rana do nocy, bo wtedy więcej x3) wiec rozumiem ze sie zgadzasz na 4,5 k biggrin poczekam 3nodding przesylke ci zapakowac xd Obejdzie się bez celofanu. xd ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Delisa musze juz leciec sad papatki wam sproboje byc jutro o podobnej godzinie wink Dobranoc i pięknych snóff :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delisa musze juz leciec sad papatki wam sproboje byc jutro o podobnej godzinie wink Paputki. domokun heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|