|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 7:14 am
O.o widze zescie o ksiazkach rozmawialiscie 3nodding
ja mam swoje pare ulubionych, ale i tak czytam cala mase ksiazek
ulubione to: Obrońcy Krolestwa , Marii Kossakowskiej Harry Potter (nie czepiac sie blaugh whee ) Ksiazki Paulo Coelho i iles tam ale nie pamietam ani tytulow ani autoroow blaugh whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 7:14 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 7:15 am
opcy ja jeszce w "taniej ksiegarni " dorwalem Mitologie egipską... ...Ja bym miał ochotę na...japońską ...Hej Lethi! smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 7:15 am
Lethiel witajcie 4laugh whee 4laugh hi-ho!!! 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 7:16 am
opcy Lethiel witajcie 4laugh whee 4laugh *wita* 3nodding *przytuuuuuuuula* 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 7:17 am
Miss_Karina O.o widze zescie o ksiazkach rozmawialiscie 3nodding ja mam swoje pare ulubionych, ale i tak czytam cala mase ksiazek ulubione to: Obrońcy Krolestwa , Marii Kossakowskiej Harry Potter (nie czepiac sie blaugh whee ) Ksiazki Paulo Coelho i iles tam ale nie pamietam ani tytulow ani autoroow blaugh whee ja sie czepiac nie bede, bo harry'ego bardzo lubie 3nodding ostatnio na radiu maryja leciala fajna audycja o tym ze HP jest zrodlem zla itd. doslownie spadlam z fotela whee whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja- Yosei opcy ja jeszce w "taniej ksiegarni " dorwalem Mitologie egipską... ...Ja bym miał ochotę na...japońską ...Hej Lethi! smile witaj 4laugh *przytuuuuuuuuuuuuuul* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel witajcie 4laugh whee 4laugh hey Leti whee
ja ostatnio jestem lasa na mitologie XDDD obojetnie jaka XDD (egipska, japonska, chinska, germanska, celtycka, cokolwiek whee )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 7:18 am
Raticiel Lethiel witajcie 4laugh whee 4laugh hi-ho!!! 3nodding O.o *oglada wloski* jakie fajne whee 3nodding witaj *przytuuuuuuuul* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 7:19 am
Lethiel opcy Lethiel witajcie 4laugh whee 4laugh *wita* 3nodding *przytuuuuuuuula* 4laugh też *pzrzytuula!* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 7:20 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina Lethiel witajcie 4laugh whee 4laugh hey Leti whee
ja ostatnio jestem lasa na mitologie XDDD obojetnie jaka XDD (egipska, japonska, chinska, germanska, celtycka, cokolwiek whee )*przytuuuuuuul* witaj Karinko 4laugh mitologia ?? .. masz to http://fantastyka.elixir.int.pl/articles.php?topic=8znalazlam jak szukalam materialoow do matoorki 3nodding ..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 7:21 am
Raticiel Miss_Karina O.o widze zescie o ksiazkach rozmawialiscie 3nodding ja mam swoje pare ulubionych, ale i tak czytam cala mase ksiazek ulubione to: Obrońcy Krolestwa , Marii Kossakowskiej Harry Potter (nie czepiac sie blaugh whee ) Ksiazki Paulo Coelho i iles tam ale nie pamietam ani tytulow ani autoroow blaugh whee ja sie czepiac nie bede, bo harry'ego bardzo lubie 3nodding ostatnio na radiu maryja leciala fajna audycja o tym ze HP jest zrodlem zla itd. doslownie spadlam z fotela whee whee whee O.o looool glupoty pier**** whee .... jeszcze raz przeczytam sobie 5 tom xd xd xd blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 7:21 am
opcy Lethiel opcy Lethiel witajcie 4laugh whee 4laugh *wita* 3nodding *przytuuuuuuuula* 4laugh też *pzrzytuula!* xd yay !!!! 4laugh whee xd whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|