|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 7:06 am
Ja- Yosei ...mnie rozwaliło, jak koleś w "na glinianych nogach" nie chciał uwierzyc, ze umarł jak po niego przyszła śmierć... bo mu to nie pasowało, bo miał jeszcze coś do roboty ... xd xd podobno najfajniejszą akcją w "blask Fantastyczny" było to jak Rincwind zreinkarnował się w papier toaletowy .... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 7:07 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 7:07 am
hej wam whee
Rati- O.o znow zmienilas fryzurke?? O.o whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 7:08 am
Raticiel ja musze pozyczyc od cioci najnowsze (jest kolekcjonerką wink ) no ja niestety do tych nowych dostepu nie mam .. bo w bibliotece bida... ale ja od Pratchetta wole ksiazki Douglasa Adamsa albo Roberta Rankina...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 7:09 am
Ja- Yosei Raticiel Ntsumi_Aya opcy najlepszy to jest ŚMIERĆ.. taaa pan śmierć jest supeeeer!!!! hehe a jeszcze lepshy jest Albert xd ŚMIERĆ... domokun a czy ktos moze gral w Discworld Noir? 3nodding ...no własnie mi sie gry Discworld z Ricewindem nie podobały ...ale w Noir był chyba inny bohater i chciałem to miec - ale niestety nie miałem okazji... ... szukaj a znajdziesz, ja mam na kompa i gorąco polecam 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
ok ja musze lecieć... już dawno przekroczyłam limit dozwolony grania na kompie... ==' ehh papa smile i jeszcze raz zapraszam na http://cheza.mylog.pl (ale natrent no nie ? ninja )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina hej wam whee Rati- O.o znow zmienilas fryzurke?? O.o whee hejak! 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
hej wam whee
Rati- O.o znow zmienilas fryzurke?? O.o whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 7:10 am
Ntsumi_Aya ok ja musze lecieć... już dawno przekroczyłam limit dozwolony grania na kompie... ==' ehh papa smile i jeszcze raz zapraszam na http://cheza.mylog.pl (ale natrent no nie ? ninja ) narazicho xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 7:11 am
Miss_Karina hej wam whee Rati- O.o znow zmienilas fryzurke?? O.o whee heeej 3nodding ano zmienilam, hihi whee ale taka juz mi chyba zostanie 3nodding wczesniej sie zawsze wachalam, bo mi bylo szkoda 3200g sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 7:11 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 7:12 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 7:12 am
ja ostatnio tak w gole przeczytalam w pogoni za rozumem, myslalam ze walne ze smiechu xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 7:13 am