|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 6:33 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 6:35 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 6:35 am
Ja- Yosei ...no i jeszcze jedno - jak już się czepiam biggrin ...tak sie najedzie na jakis hiperlink to nie ma normalnej strzałki jaka powinna być do linkylko taka do zmieniania wielkości okien sie pojawia - to tez jest denerwujące trochę ...(ale jestem wredny ninja ) razz pech razz mnie się podoba razz a pozatym taka łapka jest obleśna xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 6:37 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 6:37 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 6:39 am
Ntsumi_Aya Ja- Yosei ...no i jeszcze jedno - jak już się czepiam biggrin ...tak sie najedzie na jakis hiperlink to nie ma normalnej strzałki jaka powinna być do linkylko taka do zmieniania wielkości okien sie pojawia - to tez jest denerwujące trochę ...(ale jestem wredny ninja ) razz pech razz mnie się podoba razz a pozatym taka łapka jest obleśna xp ...tylko ja nie mam tej łapki ustawionej, ale inny kursor ...ale mniejsza o to biggrin ... ...Ahoj Pisarz!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 6:40 am
co za bezsens, ferie i trzeba sie uczyć i to jeszcze łaciny--co za system, niech go....licho stare sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 6:42 am
Lavagetas_heqetai co za bezsens, ferie i trzeba sie uczyć i to jeszcze łaciny--co za system, niech go....licho stare sad ...w Pratchecie jak koleś mówił licho to pisał "l*cho" bo sie bał, że to takie przekleństwo xd ...ale cóż - licho nie śpi, co najwyżej drzemie... ...ja w poniedziałek zaraz po feriach miałem miec spr. z fizy i ryłem, ale go przełozyli, bo sie babce coś podupiło... ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 6:42 am
Ja- Yosei ...tylko ja nie mam tej łapki ustawionej, ale inny kursor ...ale mniejsza o to biggrin ... ...Ahoj Pisarz! biggrin *siada w foteliku obok yosei i zaczyna cos zawziecie bazgrac*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 6:44 am
Ntsumi_Aya Ja- Yosei ...tylko ja nie mam tej łapki ustawionej, ale inny kursor ...ale mniejsza o to biggrin ... ...Ahoj Pisarz! biggrin *siada w foteliku obok yosei i zaczyna cos zawziecie bazgrac* ...co tam robisz, hę?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 6:45 am
Ja- Yosei Lavagetas_heqetai co za bezsens, ferie i trzeba sie uczyć i to jeszcze łaciny--co za system, niech go....licho stare sad ...w Pratchecie jak koleś mówił licho to pisał "l*cho" bo sie bał, że to takie przekleństwo xd ...ale cóż - licho nie śpi, co najwyżej drzemie... ...ja w poniedziałek zaraz po feriach miałem miec spr. z fizy i ryłem, ale go przełozyli, bo sie babce coś podupiło... ... no to raczej nie wulgaryzm--fiza...dzieki bogom ja tego wynalazku juz nie mam, niemniej mam inne--powodzenia...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 6:45 am
Ja- Yosei Ntsumi_Aya Ja- Yosei ...tylko ja nie mam tej łapki ustawionej, ale inny kursor ...ale mniejsza o to biggrin ... ...Ahoj Pisarz! biggrin *siada w foteliku obok yosei i zaczyna cos zawziecie bazgrac* ...co tam robisz, hę? =='' bezsensownie rysuje sobie kolejną babke do mangi =='' *drze kartke na kawałki* nie u dało sie gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 6:47 am
Lavagetas_heqetai Ja- Yosei Lavagetas_heqetai co za bezsens, ferie i trzeba sie uczyć i to jeszcze łaciny--co za system, niech go....licho stare sad ...w Pratchecie jak koleś mówił licho to pisał "l*cho" bo sie bał, że to takie przekleństwo xd ...ale cóż - licho nie śpi, co najwyżej drzemie... ...ja w poniedziałek zaraz po feriach miałem miec spr. z fizy i ryłem, ale go przełozyli, bo sie babce coś podupiło... ... no to raczej nie wulgaryzm--fiza...dzieki bogom ja tego wynalazku juz nie mam, niemniej mam inne--powodzenia... ja juuż mam ferie za sobą smile powodzenia wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 6:47 am
Lavagetas_heqetai Ja- Yosei Lavagetas_heqetai co za bezsens, ferie i trzeba sie uczyć i to jeszcze łaciny--co za system, niech go....licho stare sad ...w Pratchecie jak koleś mówił licho to pisał "l*cho" bo sie bał, że to takie przekleństwo xd ...ale cóż - licho nie śpi, co najwyżej drzemie... ...ja w poniedziałek zaraz po feriach miałem miec spr. z fizy i ryłem, ale go przełozyli, bo sie babce coś podupiło... ... no to raczej nie wulgaryzm--fiza...dzieki bogom ja tego wynalazku juz nie mam, niemniej mam inne--powodzenia... ...wiem, wiem - że nie wulgaryzm ...ale znasz Pratchetta napewno - taki żarcik biggrin ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|