|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 5:25 am
Ja- Yosei _cleef_ Ja- Yosei ... stare ...cieszycie się z ludzkiego nieszczęscia, tak? ...o Wy dranie... ... ninja my sobie tylko zartujemy ! (he he) ...aha! ...więc - żartujecie sobie z ludzkiego nieszczęścia, czyż nie? ...o Wy dranie... ... ninja wlasnie i dlaczego ty caly czas pisze ...o ...wlasnie ...tak ...jak ja teraz ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 5:27 am
...co - od rana takie nudy? stare ...ludziee... jest 14... ...co Wy tak długo obiad jecie? biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 5:29 am
_cleef_ wlasnie i dlaczego ty caly czas pisze ...o ...wlasnie ...tak ...jak ja teraz ? ...bo tak mi się spodobało ...i tak pisze ...tak jak Ty piszesz na czerwono z wyśrodkowaniem ...to ja piszę tak... ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 5:37 am
Ja- Yosei bo tak mi się spodobało i tak pisze tak jak Ty piszesz na czerwono z wyśrodkowaniem to ja piszę tak... ninja Eee... ! zepsules mi styl wylaczajoc moje ustawienia na quote !
zemsta twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 5:39 am
_cleef_ Ja- Yosei bo tak mi się spodobało i tak pisze tak jak Ty piszesz na czerwono z wyśrodkowaniem to ja piszę tak... ninja Eee... ! zepsules mi styl wylaczajoc moje ustawienia na quote !
zemsta twisted ...sorx - tak na szybko machnałem i mi sie nie chciało poprawiać ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 5:41 am
Ja- Yosei _cleef_ Ja- Yosei bo tak mi się spodobało i tak pisze tak jak Ty piszesz na czerwono z wyśrodkowaniem to ja piszę tak... ninja Eee... ! zepsules mi styl wylaczajoc moje ustawienia na quote !
zemsta twisted ...sorx - tak na szybko machnałem i mi sie nie chciało poprawiać ... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 5:43 am
... domokun ...nie marudź ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 5:43 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 5:45 am
...Witaj, Aya ...może wreszcie coś sie zacznie dziać ... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 5:45 am
ehh przyszłam i już muszę iść na obiad.... ehh to moze na zachete : http://cheza.mylog.pl blaugh 3nodding whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 5:47 am
Ntsumi_Aya ehh przyszłam i już muszę iść na obiad.... ehh to moze na zachete : http://cheza.mylog.pl blaugh 3nodding whee ...nie podoba mi się ta strona ...(nie zwracajta na mnie uwagi - ja na wszystko marudzę)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 5:52 am
...ee ...eeee ...nic się nie dzieje, co? ...to ja ide ...sayonara ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 6:01 am
Ja- Yosei Ntsumi_Aya ehh przyszłam i już muszę iść na obiad.... ehh to moze na zachete : http://cheza.mylog.pl blaugh 3nodding whee ...nie podoba mi się ta strona ...(nie zwracajta na mnie uwagi - ja na wszystko marudzę) wróciłam... to mój blog gonk crying aż taki brzydki? crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 6:04 am