|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 5:00 am
_cleef_ Rynn the Vampire uch, farciarz z Ciebie Cleef xd też bym chciała, ale nie mam golda, więc kupuję na co mi starcza, czasami coś dostaję, czsami wymieniam się za rysunki...niestety nie mam możliwości donatowania na gaję sweatdrop ja w tym ani w poprzednim niemialem bo byly problemy papierowe, ale najlepiej byc na exchange i tam handlowac jakos mi sie nie chce...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 5:01 am
_cleef_ Sayokun @_@ dlaczego wszyscy sa tacy bogaci... jestem biedny jak mysz koscielna ! taa jasne... ja mam tylko 8,5 k crying moze na koniec bede mial 4 listy...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 5:01 am
Sayokun _cleef_ Rynn the Vampire uch, farciarz z Ciebie Cleef xd też bym chciała, ale nie mam golda, więc kupuję na co mi starcza, czasami coś dostaję, czsami wymieniam się za rysunki...niestety nie mam możliwości donatowania na gaję sweatdrop ja w tym ani w poprzednim niemialem bo byly problemy papierowe, ale najlepiej byc na exchange i tam handlowac jakos mi sie nie chce... twoi problem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 5:02 am
Sayokun _cleef_ Sayokun @_@ dlaczego wszyscy sa tacy bogaci... jestem biedny jak mysz koscielna ! taa jasne... ja mam tylko 8,5 k crying moze na koniec bede mial 4 listy... ja mam tylko 55k crying i che se nowy stroi kupic
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 5:03 am
_cleef_ Sayokun _cleef_ Rynn the Vampire uch, farciarz z Ciebie Cleef xd też bym chciała, ale nie mam golda, więc kupuję na co mi starcza, czasami coś dostaję, czsami wymieniam się za rysunki...niestety nie mam możliwości donatowania na gaję sweatdrop ja w tym ani w poprzednim niemialem bo byly problemy papierowe, ale najlepiej byc na exchange i tam handlowac jakos mi sie nie chce... twoi problem po prostu nie widze w tym zadnej zabawy a mam dosc problemow w normalnym zyciu zeby sie jeszcze na gai meczyc...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 5:03 am
...pf ...i Wy śmiecie marudzić? ...ja mam coś 5k i co... ... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 5:05 am
Sayokun _cleef_ Sayokun _cleef_ Rynn the Vampire uch, farciarz z Ciebie Cleef xd też bym chciała, ale nie mam golda, więc kupuję na co mi starcza, czasami coś dostaję, czsami wymieniam się za rysunki...niestety nie mam możliwości donatowania na gaję sweatdrop ja w tym ani w poprzednim niemialem bo byly problemy papierowe, ale najlepiej byc na exchange i tam handlowac jakos mi sie nie chce... twoi problem po prostu nie widze w tym zadnej zabawy a mam dosc problemow w normalnym zyciu zeby sie jeszcze na gai meczyc... to sama zabawa ! i jeszcze duzo ludzi mozna spotkac
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 5:06 am
Ja- Yosei ...pf ...i Wy śmiecie marudzić? ...ja mam coś 5k i co... ... stare heh XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 5:07 am
Sayokun Ja- Yosei ...pf ...i Wy śmiecie marudzić? ...ja mam coś 5k i co... ... stare heh XD ...to nie jest śmieszne... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 5:11 am
Ja- Yosei Sayokun Ja- Yosei ...pf ...i Wy śmiecie marudzić? ...ja mam coś 5k i co... ... stare heh XD ...to nie jest śmieszne... stare xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 5:11 am
_cleef_ Ja- Yosei Sayokun Ja- Yosei ...pf ...i Wy śmiecie marudzić? ...ja mam coś 5k i co... ... stare heh XD ...to nie jest śmieszne... stare xd ...to naprawde nie jest śmieszne... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 5:16 am
Ja- Yosei _cleef_ Ja- Yosei Sayokun Ja- Yosei ...pf ...i Wy śmiecie marudzić? ...ja mam coś 5k i co... ... stare heh XD ...to nie jest śmieszne... stare xd ...to naprawde nie jest śmieszne... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 5:17 am
... stare ...cieszycie się z ludzkiego nieszczęscia, tak? ...o Wy dranie... ... ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 5:19 am
Ja- Yosei ... stare ...cieszycie się z ludzkiego nieszczęscia, tak? ...o Wy dranie... ... ninja my sobie tylko zartujemy ! (he he)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 5:21 am
_cleef_ Ja- Yosei ... stare ...cieszycie się z ludzkiego nieszczęscia, tak? ...o Wy dranie... ... ninja my sobie tylko zartujemy ! (he he) ...aha! ...więc - żartujecie sobie z ludzkiego nieszczęścia, czyż nie? ...o Wy dranie... ... ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|