|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 4:38 am
Sei chan _cleef_ najwyzej sprzedam moi dec03 ! O.o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 4:39 am
Sayokun daj troche...  *Kroi pizze na kawalki*Nyu=^_^= prosze whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 4:41 am
Sei chan Sayokun daj troche...  *Kroi pizze na kawalki*Nyu=^_^= prosze whee dzieki 'wcina pizze XD ' pyszna whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 4:41 am
_cleef_ Sei chan _cleef_ najwyzej sprzedam moi dec03 ! O.o  Kroliczek playboya blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 4:44 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 4:46 am
Rynn the Vampire po co chcesz sprzedawać? W nim z tego co pamiętam są nitemare i angelic scarf.. 3nodding Z listów mam kurczę tylko dwa z olimpijskimi itemkami i jeden z widełkami i angelic staffem...potrzymam je jeszcze... No i mam dwa ze stycznia miesiąca, miałam cztery, ale jeden dałam Cieniowi, a jeden sobie otworzyłam 3nodding ja mam wszystkie z 04 roku, 10 jan05 i duzo zeczy, lubie je zbierac ! moze niewidac duzo, ale zobacz moje zeczy ze sklepu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 4:47 am
...Ohayo ludziska ... ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 4:48 am
Sei chan _cleef_ Sei chan _cleef_ najwyzej sprzedam moi dec03 ! O.o  Kroliczek playboya blaugh he he !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 4:49 am
_cleef_ Rynn the Vampire po co chcesz sprzedawać? W nim z tego co pamiętam są nitemare i angelic scarf.. 3nodding Z listów mam kurczę tylko dwa z olimpijskimi itemkami i jeden z widełkami i angelic staffem...potrzymam je jeszcze... No i mam dwa ze stycznia miesiąca, miałam cztery, ale jeden dałam Cieniowi, a jeden sobie otworzyłam 3nodding ja mam wszystkie z 04 roku, 10 jan05 i duzo zeczy, lubie je zbierac ! moze niewidac duzo, ale zobacz moje zeczy ze sklepu
nyyaaa *____* nyaa xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 4:53 am
Rynn the Vampire _cleef_ Rynn the Vampire po co chcesz sprzedawać? W nim z tego co pamiętam są nitemare i angelic scarf.. 3nodding Z listów mam kurczę tylko dwa z olimpijskimi itemkami i jeden z widełkami i angelic staffem...potrzymam je jeszcze... No i mam dwa ze stycznia miesiąca, miałam cztery, ale jeden dałam Cieniowi, a jeden sobie otworzyłam 3nodding ja mam wszystkie z 04 roku, 10 jan05 i duzo zeczy, lubie je zbierac ! moze niewidac duzo, ale zobacz moje zeczy ze sklepu
nyyaaa *____* nyaa xd mam jeszcze duzo innych zeczy na moim drugim koncie "eat your..."
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 4:55 am
_cleef_ Rynn the Vampire _cleef_ Rynn the Vampire po co chcesz sprzedawać? W nim z tego co pamiętam są nitemare i angelic scarf.. 3nodding Z listów mam kurczę tylko dwa z olimpijskimi itemkami i jeden z widełkami i angelic staffem...potrzymam je jeszcze... No i mam dwa ze stycznia miesiąca, miałam cztery, ale jeden dałam Cieniowi, a jeden sobie otworzyłam 3nodding ja mam wszystkie z 04 roku, 10 jan05 i duzo zeczy, lubie je zbierac ! moze niewidac duzo, ale zobacz moje zeczy ze sklepu
nyyaaa *____* nyaa xd mam jeszcze duzo innych zeczy na moim drugim koncie "eat your..." @_@ dlaczego wszyscy sa tacy bogaci...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 4:56 am
uch, farciarz z Ciebie Cleef xd też bym chciała, ale nie mam golda, więc kupuję na co mi starcza, czasami coś dostaję, czsami wymieniam się za rysunki...niestety nie mam możliwości donatowania na gaję sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 4:57 am
Sayokun @_@ dlaczego wszyscy sa tacy bogaci... ...nawet mi nie mów... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 4:58 am
Rynn the Vampire uch, farciarz z Ciebie Cleef xd też bym chciała, ale nie mam golda, więc kupuję na co mi starcza, czasami coś dostaję, czsami wymieniam się za rysunki...niestety nie mam możliwości donatowania na gaję sweatdrop ja w tym ani w poprzednim niemialem bo byly problemy papierowe, ale najlepiej byc na exchange i tam handlowac
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 4:59 am
Sayokun _cleef_ Rynn the Vampire _cleef_ Rynn the Vampire po co chcesz sprzedawać? W nim z tego co pamiętam są nitemare i angelic scarf.. 3nodding Z listów mam kurczę tylko dwa z olimpijskimi itemkami i jeden z widełkami i angelic staffem...potrzymam je jeszcze... No i mam dwa ze stycznia miesiąca, miałam cztery, ale jeden dałam Cieniowi, a jeden sobie otworzyłam 3nodding ja mam wszystkie z 04 roku, 10 jan05 i duzo zeczy, lubie je zbierac ! moze niewidac duzo, ale zobacz moje zeczy ze sklepu
nyyaaa *____* nyaa xd mam jeszcze duzo innych zeczy na moim drugim koncie "eat your..." @_@ dlaczego wszyscy sa tacy bogaci... jestem biedny jak mysz koscielna !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|