|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 4:16 am
Sayokun jeszcze nie jedza.... cze rati sie szykujo !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 4:18 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 4:19 am
_cleef_ Sayokun jeszcze nie jedza.... cze rati sie szykujo ! ja bym sobie naleśnika zjadła... o mam przerwę, każdy polak na przerwie myśli tylko o... paleniu xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 4:20 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 4:22 am
Hejeczka ^___^ heart
Kurczę, po ile chodzą listy? Jeden z tego co pamiętam mam zaklepany u Cleefa, ale na drugi mi sięn ie rysują żadne perspektywy xd heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 4:26 am
Rynn the Vampire Hejeczka ^___^ heart Kurczę, po ile chodzą listy? Jeden z tego co pamiętam mam zaklepany u Cleefa, ale na drugi mi sięn ie rysują żadne perspektywy xd heart duzo osub je ma xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 4:27 am
_cleef_ Rynn the Vampire Hejeczka ^___^ heart Kurczę, po ile chodzą listy? Jeden z tego co pamiętam mam zaklepany u Cleefa, ale na drugi mi sięn ie rysują żadne perspektywy xd heart duzo osub je ma xp xd Trudno, najwyżej kupię dwa...tylko teraz nie mam jak zarabiać bo nie mam tableta ^__^;; ale poradzę sobie surprised chyba... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 4:30 am
Rynn the Vampire xd Trudno, najwyżej kupię dwa...tylko teraz nie mam jak zarabiać bo nie mam tableta ^__^;; ale poradzę sobie surprised chyba... xp Czemu nie masz??? *Wyciaga pizze z piekarnika*Nyu=^_^= Pychotka Nyu=^_^=
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 4:33 am
Rynn the Vampire _cleef_ Rynn the Vampire Hejeczka ^___^ heart Kurczę, po ile chodzą listy? Jeden z tego co pamiętam mam zaklepany u Cleefa, ale na drugi mi sięn ie rysują żadne perspektywy xd heart duzo osub je ma xp xd Trudno, najwyżej kupię dwa...tylko teraz nie mam jak zarabiać bo nie mam tableta ^__^;; ale poradzę sobie surprised chyba... xp hej rynn :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 4:34 am
Rynn the Vampire _cleef_ Rynn the Vampire Hejeczka ^___^ heart Kurczę, po ile chodzą listy? Jeden z tego co pamiętam mam zaklepany u Cleefa, ale na drugi mi sięn ie rysują żadne perspektywy xd heart duzo osub je ma xp xd Trudno, najwyżej kupię dwa...tylko teraz nie mam jak zarabiać bo nie mam tableta ^__^;; ale poradzę sobie surprised chyba... xp najwyzej sprzedam moi dec03 !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 4:35 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 4:35 am
Sei chan Rynn the Vampire xd Trudno, najwyżej kupię dwa...tylko teraz nie mam jak zarabiać bo nie mam tableta ^__^;; ale poradzę sobie surprised chyba... xp Czemu nie masz??? *Wyciaga pizze z piekarnika*Nyu=^_^= Pychotka Nyu=^_^= daj troche...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|