|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 3:58 am
niecierpliwosc to najgorsza rodzinna cecha vv' hey wam wszystkim
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 3:58 am
Miss_Karina Sei chan Miss_Karina hej szkraby K A W Y!!!! -___- diex... *Wychyla sie z kuchni cala upackana ciastem*Nyu=^_^= Neesan pizze z Sayo robimy Nyu=^_^= hi neechan ^^ *___* pizze? z czym? emm... ^^" obiadu jeszcze nie jadlam XDD *___*
hej niichan
hej Euri..Hmm...*Patrzy na blat*Z szynka i pieczarkami Nyu=^_^=*Zaczyna smarować ciasto sosem pomidorowym*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 3:59 am
Ibris niecierpliwosc to najgorsza rodzinna cecha vv' hey wam wszystkim Witaj smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 4:00 am
Sei chan Miss_Karina Sei chan Miss_Karina hej szkraby K A W Y!!!! -___- diex... *Wychyla sie z kuchni cala upackana ciastem*Nyu=^_^= Neesan pizze z Sayo robimy Nyu=^_^= hi neechan ^^ *___* pizze? z czym? emm... ^^" obiadu jeszcze nie jadlam XDD *___*
hej niichan
hej Euri..Hmm...*Patrzy na blat*Z szynka i pieczarkami Nyu=^_^=*Zaczyna smarować ciasto sosem pomidorowym* pomoc ci??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 4:01 am
Nyu=^_^= Ser zetrzyj Nyu=^_^=
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 4:01 am
Ibris niecierpliwosc to najgorsza rodzinna cecha vv' hey wam wszystkim hey Ibri XDDD ja zaprzecze XDD bo u mnie starzy sa opanowani a ja cholernie niecierpliwa XDD Sei chan Hmm...*Patrzy na blat*Z szynka i pieczarkami Nyu=^_^=*Zaczyna smarować ciasto sosem pomidorowym* :>~~~~~~~ pomoc ci? =^^= mniam,....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 4:02 am
tez chce miec pizze na obiad, ale mi drozdzy brakuje ^^'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 4:02 am
Sei chan Nyu=^_^= Ser zetrzyj Nyu=^_^= zabiera sie do tarcia....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 4:04 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 4:04 am
mmmmmmmmm ... pizza biggrin 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 4:05 am
Ibris tez chce miec pizze na obiad, ale mi drozdzy brakuje ^^' a ja kupuje gotowe placki i ukladam na nich ulubione skladniki.Yum! whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wired_Yuki mmmmmmmmm ... pizza biggrin 3nodding sei... chyba musimy wiecej przygotowac XD cze tym co doszli 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 4:07 am
Sayokun wired_Yuki mmmmmmmmm ... pizza biggrin 3nodding sei... chyba musimy wiecej przygotowac XD cze tym co doszli 3nodding Ja jadlam niedawno grzanki, wiec dziekuje ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 4:07 am
Sayokun wired_Yuki mmmmmmmmm ... pizza biggrin 3nodding sei... chyba musimy wiecej przygotowac XD cze tym co doszli 3nodding *Podrzuca dwa dodatkowe placki*Nyu=^_^=*Jeden laduje na glowie sayo*Upsi sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|