|
|
|
|
Posted: Fri Feb 04, 2005 10:27 am
opcy Jaswinder a ja się dziwię, że potem w nocy jesteś jakiś lewy... sweatdrop nie tylko w nocy.... eek hmmm...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 04, 2005 10:28 am
Ntsumi_Aya rAzorek Ntsumi_Aya witam ponownie tych co przyszli.... ....glaszcze swoje skrzydełka.... mam skshydełka ^^ allee gdzie ? :p eee? ....patrzy za siebie.... już ich nie ma crying znowu mam vampirze ząbki =='' twisted ...wbija się w szyje rAzork'a i zaczyna pić krew.... twisted **Wyjmuje zza pelcow tabliczke "sawiadczenie chorego na wscieklizne** i nie winnie sie uśmeicha** Smaczna ? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 04, 2005 10:29 am
|
|
|
|
|
|
|
Delein Lavagetas_heqetai s**t ! popierd**** koordynacja, juz drugi raz w tym tygodniu! scream O.o...co się stało? nio wlasnie O.o"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lavagetas_heqetai s**t ! popierd**** koordynacja, juz drugi raz w tym tygodniu! scream O__________o huh?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 04, 2005 10:30 am
Delein Lavagetas_heqetai s**t ! popierd**** koordynacja, juz drugi raz w tym tygodniu! scream O.o...co się stało? rozciałem reke jak sie bawilem nozem buu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 04, 2005 10:31 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 04, 2005 10:31 am
rAzorek **Wyjmuje zza pelcow tabliczke "sawiadczenie chorego na wscieklizne** i nie winnie sie uśmeicha** Smaczna ? xp po smaku krwii mogę stwierdzić , żę jesteś zdrowy ...pije dalej...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 04, 2005 10:32 am
Jaswinder my God... dlaczego banda 130 dzieciak�w jest taka męcząca?! gonk Może dlatego, ze jest bandą 130 dzieciaków? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 04, 2005 10:32 am
Jaswinder opcy Jaswinder a ja się dziwię, że potem w nocy jesteś jakiś lewy... sweatdrop nie tylko w nocy.... eek hmmm... co " eek " ?? wlascie leci "Paranoid Anndroid".....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 04, 2005 10:33 am
Ntsumi_Aya rAzorek **Wyjmuje zza pelcow tabliczke "sawiadczenie chorego na wscieklizne** i nie winnie sie uśmeicha** Smaczna ? xp po smaku krwii mogę stwierdzić , żę jesteś zdrowy ...pije dalej... Lekarze tez tak dluugo sądzili ^__________^ Ale teraz już nie sądza.. juz nic nie sądza stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 04, 2005 10:33 am
Lavagetas_heqetai Delein Lavagetas_heqetai s**t ! popierd**** koordynacja, juz drugi raz w tym tygodniu! scream O.o...co się stało? rozciałem reke jak sie bawilem nozem buu pokarz ....bandazuje ją.... lepiej? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 04, 2005 10:34 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 04, 2005 10:34 am
rAzorek Ntsumi_Aya rAzorek **Wyjmuje zza pelcow tabliczke "sawiadczenie chorego na wscieklizne** i nie winnie sie uśmeicha** Smaczna ? xp po smaku krwii mogę stwierdzić , żę jesteś zdrowy ...pije dalej... Lekarze tez tak dluugo sądzili ^__________^ Ale teraz już nie sądza.. juz nic nie sądza stare ...wyciąga kły ... razz dzięki razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 04, 2005 10:35 am
Ntsumi_Aya Lavagetas_heqetai Delein Lavagetas_heqetai s**t ! popierd**** koordynacja, juz drugi raz w tym tygodniu! scream O.o...co się stało? rozciałem reke jak sie bawilem nozem buu pokarz ....bandazuje ją.... lepiej? wink stare stare stare To nalezy do moich zadań... To ja lecę, narazie...*całuje Lava* *puff* *znika*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|