|
|
|
|
Posted: Fri Feb 04, 2005 10:20 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 04, 2005 10:20 am
shenmoomba *wstaje i wskakuje do swojego tunelu i muwi*nara wszystkim pa...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 04, 2005 10:21 am
Sayo... teraz, jak mi smutno, to sobie puszczam 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 04, 2005 10:21 am
witam ponownie tych co przyszli.... ....glaszcze swoje skrzydełka.... mam skshydełka ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 04, 2005 10:22 am
Jaswinder Sayo... teraz, jak mi smutno, to sobie puszczam 3nodding sciagnij sobie full wersje XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Jaswinder a ja się dziwię, że potem w nocy jesteś jakiś lewy... sweatdrop nie tylko w nocy....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ntsumi_Aya witam ponownie tych co przyszli.... ....glaszcze swoje skrzydełka.... mam skshydełka ^^ allee gdzie ? :p
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 04, 2005 10:23 am
Ntsumi_Aya witam ponownie tych co przyszli.... ....glaszcze swoje skrzydełka.... mam skshydełka ^^ niom fajne nawet 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 04, 2005 10:23 am
s**t ! popierd**** koordynacja, juz drugi raz w tym tygodniu! scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 04, 2005 10:24 am
opcy Delein Opcy- niszczysz gildi�™�™�™!!!! trzeba miec jakies hobby nie?.......... *kładzie sie na podłodze* Okej, może tylko mniej destruktywne? W końcu to nasz dom blaugh Say- może takie "Pieśń" "Do Muzy" "Ars poetica" i w ogóle przejrzyj wiersze z tomu "Barwa miodu"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 04, 2005 10:25 am
Sayokun Jaswinder Sayo... teraz, jak mi smutno, to sobie puszczam 3nodding sciagnij sobie full wersje XD jak będę miała więcej czasu, to na pewno ściągnę
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 04, 2005 10:26 am
rAzorek Ntsumi_Aya witam ponownie tych co przyszli.... ....glaszcze swoje skrzydełka.... mam skshydełka ^^ allee gdzie ? :p eee? ....patrzy za siebie.... już ich nie ma crying znowu mam vampirze ząbki =='' twisted ...wbija się w szyje rAzork'a i zaczyna pić krew.... twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 04, 2005 10:26 am
Miss_Karina Ntsumi_Aya witam ponownie tych co przyszli.... ....glaszcze swoje skrzydełka.... mam skshydełka ^^ niom fajne nawet 3nodding odpadły crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 04, 2005 10:27 am
Delein opcy Delein Opcy- niszczysz gildi�™�™�™!!!! trzeba miec jakies hobby nie?.......... *kładzie sie na podłodze* Okej, może tylko mniej destruktywne? W końcu to nasz dom blaugh Say- może takie "Pieśń" "Do Muzy" "Ars poetica" i w ogóle przejrzyj wiersze z tomu "Barwa miodu" ok dzieki ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 04, 2005 10:27 am
Lavagetas_heqetai s**t ! popierd**** koordynacja, juz drugi raz w tym tygodniu! scream O.o...co się stało?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|