|
|
|
|
Posted: Fri Feb 04, 2005 10:09 am
co mi się dzisiaj udało...? udało mi się dopuścić do tego, że dzieci wlazły mi na głowę... sweatdrop *zmywa z mordki resztki farby*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 04, 2005 10:09 am
Lavagetas_heqetai Delein Cead Młody *cmok* 3nodding blaugh hej bzyczku a mi wina? whee *merda ogonkiem* Się należy ^^ *podaje mu swój kieliszek*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 04, 2005 10:10 am
*dalej wali glowa w sciane*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 04, 2005 10:11 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy *dalej wali glowa w sciane* Hm...nie żeby ten tego, ale wszystko okej?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy *dalej wali glowa w sciane* mnie już głowa zbyt mocno boli... nie mam siły.... gonk crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 04, 2005 10:13 am
Delein opcy *dalej wali glowa w sciane* Hm...nie żeby ten tego, ale wszystko okej? jest znakomicie.... *odrywa kawalek sciany i wali sie nim po glowie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 04, 2005 10:13 am
Delein Lavagetas_heqetai Delein Cead Młody *cmok* 3nodding blaugh hej bzyczku a mi wina? whee *merda ogonkiem* Się należy ^^ *podaje mu swój kieliszek* dzieki, ale wole inaczej
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 04, 2005 10:14 am
*wstaje z ziemi podchodzi do siciany wali ja klowom poczym pada 2 raz*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
hey Razz ^^''
maj gad... ale sie porobilo. jedni wala, inni pija... ^^'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
witam ponownie XD
del jaki wiersz staffa moze pasowac do tematu maturalnego o inspiracjii artystycznej wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 04, 2005 10:16 am
*wstaje i wskakuje do swojego tunelu i muwi*nara wszystkim
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 04, 2005 10:17 am
...nagle z jej plecoof wyraztają skrzydełka... co z nowu.... gdzie moje kły =='' ....patrzy do lustra.... naszczęście oczy dostały ^^ ....macha skrzydełkami ^^ .....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 04, 2005 10:18 am
Lavagetas_heqetai Delein Lavagetas_heqetai Delein Cead Młody *cmok* 3nodding blaugh hej bzyczku a mi wina? whee *merda ogonkiem* Się należy ^^ *podaje mu swój kieliszek* dzieki, ale wole inaczej Hmm...wiesz, tak sie składa, że ja chyba też tak wolę blaugh *oddała pocałunek* Say- hm...o inspiracji? momencik, zaraz coś znajdę ^^ Opcy- niszczysz gildięęę!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 04, 2005 10:19 am
opcy Delein opcy *dalej wali glowa w sciane* Hm...nie żeby ten tego, ale wszystko okej? jest znakomicie.... *odrywa kawalek sciany i wali sie nim po glowie* a ja się dziwię, że potem w nocy jesteś jakiś lewy... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|