|
|
|
|
Posted: Fri Feb 04, 2005 9:49 am
Ibris Kukus łuuuuuuuuuuuuuuu złoooooooooooooooooooooooo złoooooooooooooooooo zło? kajne zło ;P Seeei ^.^ z czym masz pizze? z takimi fajnymi grzybkami biggrin a teraz jadę na Alice in Acidland [w wolnym tłumaczeniu Alicja w krainie Kwasa] taką imprezę techniczną AcidTrance w Public'u... jak ktoś się pisze i jest z Warszawy to zapraszam, 30 pln wjazd... ale zajebisci DidżeJe będą wymiatać
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 04, 2005 9:49 am
Ntsumi_Aya *bieże kukłe, odrywa jej pokolei ręce nogi i głowę poczym zaczyna po niej skakać!* &%#$&$%#&$%@@# gonk dobrze... slicznie.... eeeeee a kto to potem posprząta??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 04, 2005 9:50 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 04, 2005 9:53 am
czarnobordowa magia!!!*howa sie w dziurze*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 04, 2005 9:55 am
Kukus Ibris Kukus łuuuuuuuuuuuuuuu złoooooooooooooooooooooooo złoooooooooooooooooo zło? kajne zło ;P Seeei ^.^ z czym masz pizze? z takimi fajnymi grzybkami biggrin a teraz jadę na Alice in Acidland [w wolnym tłumaczeniu Alicja w krainie Kwasa] taką imprezę techniczną AcidTrance w Public'u... jak ktoś się pisze i jest z Warszawy to zapraszam, 30 pln wjazd... ale zajebisci DidżeJe będą wymiatać grzybki halucynogenne czy cos?;P heyka Karin ^.^ Delein, ja wlasnie nie wiem na co mam jechac... Katatonia na metalmanii.. agh vv'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Ntsumi_Aya *bieże kukłe, odrywa jej pokolei ręce nogi i głowę poczym zaczyna po niej skakać!* &%#$&$%#&$%@@# gonk dobrze... slicznie.... eeeeee a kto to potem posprząta?? samo sie sprzątnie evil *bierzekolejnakukleizaczynajarozrywac na strzępy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 04, 2005 9:56 am
Kukus Ibris Kukus łuuuuuuuuuuuuuuu złoooooooooooooooooooooooo złoooooooooooooooooo zło? kajne zło ;P Seeei ^.^ z czym masz pizze? z takimi fajnymi grzybkami biggrin a teraz jadę na Alice in Acidland [w wolnym tłumaczeniu Alicja w krainie Kwasa] taką imprezę techniczną AcidTrance w Public'u... jak ktoś się pisze i jest z Warszawy to zapraszam, 30 pln wjazd... ale zajebisci DidżeJe będą wymiatać milej zabawy ^^" hej Ibri whee hej Setsu whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 04, 2005 9:57 am
witaj*muwi siedzac w dziurze*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 04, 2005 9:58 am
Avsko Karina! *macha do góry łapkami* Avsko Setsu! Ibris- kurde tez bym miała dylemat jakbym miała kasę XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 04, 2005 9:59 am
Delein Avsko Karina! *macha do góry łapkami* Avsko Setsu! Ibris- kurde tez bym miała dylemat jakbym miała kasę XD hej Del whee whee >
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 04, 2005 10:00 am
Delein Avsko Karina! *macha do góry łapkami* Avsko Setsu! Ibris- kurde tez bym miała dylemat jakbym miała kasę XD powiedzmy, ze mnie finansuje ojciec ;> ktory chcialby zobaczyc Anatheme i Porcupine Tree... wiec chyba na to pojade ^^' oj, no nie wiem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|