|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 04, 2005 9:34 am
Sei chan Papa!!! Ibri pizza z Salami może być??*Bierze kolejny kawalek* Salami eek pewnie! XD *wyciaga lapki* eeh... tutaj chyba wiekszosc to tak tylko wchodzi i wychodzi ^^' duzo tego...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 04, 2005 9:35 am
Sei chan Papa!!! Ibri pizza z Salami może być??*Bierze kolejny kawalek* blah... nie jadam mięsa w piątki... takie zboczenie... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 04, 2005 9:35 am
Mykam dalej rysowac papatki!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 04, 2005 9:37 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 04, 2005 9:37 am
bye bye Sei ^^'
hmh... ja w sumie zapomnialam, ze dzisiaj piatek oO' ale to salami mozna zawsze sciagnac...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 04, 2005 9:39 am
Ibris bye bye Sei ^^' hmh... ja w sumie zapomnialam, ze dzisiaj piatek oO' ale to salami mozna zawsze sciagnac... Ja mogę zjeśc, nie uznaję piątkowego postu. :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 04, 2005 9:40 am
*kopionc dziure pyta*o czym byc rozmowa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 04, 2005 9:41 am
Delein Ibris bye bye Sei ^^' hmh... ja w sumie zapomnialam, ze dzisiaj piatek oO' ale to salami mozna zawsze sciagnac... Ja mogę zjeśc, nie uznaję piątkowego postu. :3 *z zalem podaje kawalki z salami* ^^ S. o wszystkim o i niczym, jak zawsze. Delein, jest u nas koncert Anathemy XD 15 kwietnia w krakowie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 04, 2005 9:42 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 04, 2005 9:43 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 04, 2005 9:44 am
czy ktos chceci sprzedac mi puziniej fire gauntlet za ulgowa cena
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 04, 2005 9:46 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 04, 2005 9:46 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 04, 2005 9:47 am
*bieże kukłe, odrywa jej pokolei ręce nogi i głowę poczym zaczyna po niej skakać!* &%#$&$%#&$%@@#
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 04, 2005 9:48 am
Ibris Delein Ibris bye bye Sei ^^' hmh... ja w sumie zapomnialam, ze dzisiaj piatek oO' ale to salami mozna zawsze sciagnac... Ja mogę zjeśc, nie uznaję piątkowego postu. :3 *z zalem podaje kawalki z salami* ^^ S. o wszystkim o i niczym, jak zawsze. Delein, jest u nas koncert Anathemy XD 15 kwietnia w krakowie Wiem, nawet mnie nie dobijaj...jade już na Ironów, więc mi kasy nie starczy, a u mnie gra Apocalyptica jeszcze i też nie pojade == Avsko Yume!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|