|
|
|
|
Posted: Fri Feb 04, 2005 8:57 am
Ntsumi_Aya *otwiera oczy i rzuca trafnie sztuletem w yosei, sztylet trafia go w ramie blaugh * udawałam blaugh ...ja Cie tu po kanapach noszę a ta mi ze sztyletem wyjeżdża... ... ... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 04, 2005 8:59 am
Ja- Yosei Ntsumi_Aya *otwiera oczy i rzuca trafnie sztuletem w yosei, sztylet trafia go w ramie blaugh * udawałam blaugh ...ja Cie tu po kanapach noszę a ta mi ze sztyletem wyjeżdża... ... ... stare sam sie bic chciałeś .... ... ... ... ... ... ... *podchodzi , pshytula stare *psheprasham crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun az tak mnie nie lubisz sad 'rozwiazuje ja i siada obrazony na foteliku' Snif snif.... bo ostatnim razem zaczoles mnie molestować...snif snif...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja- Yosei Ntsumi_Aya Ja- Yosei ... stare ...ja za chwilę będe musiał lecieć ... ... ...*zjawia się z nikąd i ląduje na yosei, wyciąga podręczny sztylet ii... stwierdza, że krwawi ==' :mdleje: blaugh * ... ...*siada obok* o czym pogadamy? Bo widze, że coś humorek nietety...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 04, 2005 9:01 am
*poszła, smutna, niechciana, na wieki zapomniana... ;(*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 04, 2005 9:01 am
Sei chan Sayokun az tak mnie nie lubisz sad 'rozwiazuje ja i siada obrazony na foteliku' Snif snif.... bo ostatnim razem zaczoles mnie molestować...snif snif... ale odstatnim razem bylem... crying juz nie bede crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 04, 2005 9:02 am
Night_Lady *poszła, smutna, niechciana, na wieki zapomniana... ;(* myślałam , że jusz poszłaś .... -....-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 04, 2005 9:03 am
Night_Lady *poszła, smutna, niechciana, na wieki zapomniana... ;(* ...oj - nie marudź ...powiedz lepiej coś ciekawego stare wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 04, 2005 9:04 am
Sayokun Sei chan Sayokun az tak mnie nie lubisz sad 'rozwiazuje ja i siada obrazony na foteliku' Snif snif.... bo ostatnim razem zaczoles mnie molestować...snif snif... ale odstatnim razem bylem... crying juz nie bede crying *Wbiega do kuchni i po chwili wraca z wielkim pudlem pizzy*Nyu=^_^= Na zgode Nyu=^_^=
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 04, 2005 9:05 am
Ntsumi_Aya Ja- Yosei ...ja Cie tu po kanapach noszę a ta mi ze sztyletem wyjeżdża... ... ... stare sam sie bic chciałeś .... ... ... ... ... ... ... *podchodzi , pshytula stare *psheprasham crying zyjesz? ==''
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 04, 2005 9:06 am
Ntsumi_Aya Ntsumi_Aya Ja- Yosei ...ja Cie tu po kanapach noszę a ta mi ze sztyletem wyjeżdża... ... ... stare sam sie bic chciałeś .... ... ... ... ... ... ... *podchodzi , pshytula stare *psheprasham crying zyjesz? =='' ...tak, tak... ... stare ...nie musisz się tak cieszyć, że mnie już załatwiłaś... ...nie ma tak łatwo... ... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan Sayokun Sei chan Sayokun az tak mnie nie lubisz sad 'rozwiazuje ja i siada obrazony na foteliku' Snif snif.... bo ostatnim razem zaczoles mnie molestować...snif snif... ale odstatnim razem bylem... crying juz nie bede crying *Wbiega do kuchni i po chwili wraca z wielkim pudlem pizzy*Nyu=^_^= Na zgode Nyu=^_^= jej ^^ 'bieze kawalek'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ntsumi_Aya Night_Lady *poszła, smutna, niechciana, na wieki zapomniana... ;(* myślałam , że jusz poszłaś .... -....- bwahah no to pa!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 04, 2005 9:08 am
*Rownierz bierze kawalek pizzy i przyglada sie bojce Ayi z Yosei'em*Nyu=^_^= Mniam....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|