|
|
|
|
Posted: Fri Aug 20, 2004 11:48 am
Od jutra sheksofny kolor ścian w moin pokoju. XD Har har... Malowanie mnie czeka.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 20, 2004 11:49 am
dark wampirek Suney Silver_day wiecie co wam powiem tutaj jest calkiem fajnie biggrin jest swietnie prawda???? biggrin ..............dla mnie jest super jak wampirek ze mna rozmawia heart sweatdrop ...............lecz z innymi tez jest exstra 3nodding biggrin wink Miło mi to słyszeć biggrin wink 3nodding heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 20, 2004 11:49 am
Delisa Katka1989 Delisa katka hejka biggrin baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo lubie jak jestes na gai ^^ tak? hieh, a czemu tak? ^^ bo cie baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo lubie ^^ ^^ ^^ ^^ tio fajnie ^^ ja ciebie też ^^ Sei ta gwiazdka to itemek z donation letter z czerwca 3nodding Silver u nas zawsze fajnie wink wszyscy: Widział ktoś dzisiaj Shinna? ^^"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 20, 2004 11:50 am
Limia Od jutra sheksofny kolor ścian w moin pokoju. XD Har har... Malowanie mnie czeka.Niezły wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 20, 2004 11:50 am
Katka1989 Delisa Katka1989 Delisa katka hejka biggrin baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo lubie jak jestes na gai ^^ tak? hieh, a czemu tak? ^^ bo cie baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo lubie ^^ ^^ ^^ ^^ tio fajnie ^^ ja ciebie też ^^ Sei ta gwiazdka to itemek z donation letter z czerwca 3nodding Silver u nas zawsze fajnie wink wszyscy: Widział ktoś dzisiaj Shinna? ^^" Hmm... Ja go nie spotkałam....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 20, 2004 11:51 am
katka ja tez niestety sad .............
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 20, 2004 11:51 am
eek eek eek xd xd xd KKKOOOCCCHHHAAAMMM GGGAAAIIIEEE exclaim exclaim exclaim mialam przed chwila pinklinka i giftboxa exclaim w giftboxie byl Prisoner's Ball and Chain exclaim blaugh blaugh blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 20, 2004 11:52 am
dark wampirek Limia Od jutra sheksofny kolor ścian w moin pokoju. XD Har har... Malowanie mnie czeka.Niezły wink Ciemniejszy chciałam, ale nie było. D:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 20, 2004 11:52 am
Delisa eek eek eek xd xd xd KKKOOOCCCHHHAAAMMM GGGAAAIIIEEE exclaim exclaim exclaim mialam przed chwila pinklinka i giftboxa exclaim w giftboxie byl Prisoner's Ball and Chain exclaim blaugh blaugh blaugh Ty farciaro XD blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 20, 2004 11:53 am
Delisa eek eek eek xd xd xd KKKOOOCCCHHHAAAMMM GGGAAAIIIEEE exclaim exclaim exclaim mialam przed chwila pinklinka i giftboxa exclaim w giftboxie byl Prisoner's Ball and Chain exclaim blaugh blaugh blaugh jak to wyglada?????...potrzebne ci to?????????bys mi mogla dac??????? biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 20, 2004 11:54 am
Delisa eek eek eek xd xd xd KKKOOOCCCHHHAAAMMM GGGAAAIIIEEE exclaim exclaim exclaim mialam przed chwila pinklinka i giftboxa exclaim w giftboxie byl Prisoner's Ball and Chain exclaim blaugh blaugh blaugh Grrr... Skołnna jestem do zakupu, w póżniejszym termine, jak nie chcesz. gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Suney katka ja tez niestety sad ............. crying buu... no trudno sad Delisa jak mnie tak lubisz to możesz mi dać tego itemka z boxa twisted blaugh ide coś zjeść, za chwilkę wracam 3nodding wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delisa eek eek eek xd xd xd KKKOOOCCCHHHAAAMMM GGGAAAIIIEEE exclaim exclaim exclaim mialam przed chwila pinklinka i giftboxa exclaim w giftboxie byl Prisoner's Ball and Chain exclaim blaugh blaugh blaugh eek suuuper^^ Jw też chcę sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 20, 2004 11:55 am