|
|
|
|
Posted: Fri Feb 04, 2005 8:40 am
Sei chan Miss_Karina Sei chan Nyu...*Rozglada sie*Niudnio...*Wyciaga mlotek i zaczyna znowu rozgladac sie dookola* eek tylko nie moje winkooo!!!*Chowa mlotek*Mam lepszy pomysl=^_^=*Wskakuje Kari na plecy i przyczepia do jej obrużki smycz*Nyu=^_^= Mam nowego pieska=^_^= WRRRRRR nie jestem psem stressed jestem poldemonem polczlowiekiem scream stressed xp >
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 04, 2005 8:40 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 04, 2005 8:41 am
a mnie i tak nikt nie widzi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja- Yosei wrote: Ntsumi_Aya wrote: Ja- Yosei wrote: ... ... ...
phe phe phe *kaszle* od jak dawna zębie myłeś ??
...bardzo śmieszne ...lepiej popatrz w d22; ...trochę Ci n80;ki zmroziło, co? ...he...he ... no wow ale wczesna skapa *wyciąga nogi i idzie do kuchni poczym wraca ze spadetti* poczekaj tylko zjem wrza jakieś 10 do 15 min....
Sei chan Miss_Karina Sei chan Nyu...*Rozglada sie*Niudnio...*Wyciaga mlotek i zaczyna znowu rozgladac sie dookola* eek tylko nie moje winkooo!!!*Chowa mlotek*Mam lepszy pomysl=^_^=*Wskakuje Kari na plecy i przyczepia do jej obrużki smycz*Nyu=^_^= Mam nowego pieska=^_^=
yhhhh... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
... stare ...ja za chwilę będe musiał lecieć ... ... ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 04, 2005 8:42 am
Miss_Karina WRRRRRR nie jestem psem stressed jestem poldemonem polczlowiekiem scream stressed xp >Czym by ją udobruchac...hmmm.....*Wyciaga z szaliczka butelke winka*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 04, 2005 8:43 am
...przepraszam, co?... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Night_Lady a mnie i tak nikt nie widzi widziec pewnie widzi.. tylko po prostu nik sie do Ciebie nie odzywa... xp ..sorry ale mialem kiepskie cwierćwiecze...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[quote="Night_Lady"a mnie i tak nikt nie widzi stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 04, 2005 8:44 am
racqel [quote="Night_Lady"a mnie i tak nikt nie widzi stare ...no co?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan Miss_Karina WRRRRRR nie jestem psem stressed jestem poldemonem polczlowiekiem scream stressed xp >Czym by ją udobruchac...hmmm.....*Wyciaga z szaliczka butelke winka* O____o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
ja dziekuje za winko... ale smyczy nie daruje stressed a tak...twoje winko jest... sztuczne hm? oks bede pozniej bo mama potrzebuje mnie jako pomoc domowa XP wroce potem ale nie wiem o ktorej XP
see ya!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 04, 2005 8:45 am
*puff* Avsko Patataje! *patrzy za okno* What's this...what's this? There's colour everywhere...what's this what's this? There's white things in the air...śnieżek śnieży :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 04, 2005 8:46 am
Sayokun Sei chan Miss_Karina WRRRRRR nie jestem psem stressed jestem poldemonem polczlowiekiem scream stressed xp >Czym by ją udobruchac...hmmm.....*Wyciaga z szaliczka butelke winka* O____o Nyu...Kari zła......nyu........baka Sei.....nyu....... sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 04, 2005 8:46 am
Delein *puff* Avsko Patataje! *patrzy za okno* What's this...what's this? There's colour everywhere...what's this what's this? There's white things in the air...śnieżek śnieży :3 ...Witaj Delein wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|