|
|
|
|
Posted: Fri Feb 04, 2005 8:29 am
Lavagetas_heqetai Miss_Karina racqel heh! no tylko na chwile od komputera odejde i wszyscy nagle sie pojawiaja. czloem mlodziezy! i wam drogie robaczki xp racus =^^= Pisiu dziekuje whee i oby tak dalej!! xd xd jak zalicze wszystkie examy w maju to bede miala 4 miechy wakacji!!!! xd xd (czerwiec, lipiec, sierpien i wrzesien whee ) uuu no to trzymam kciuki, ja tez tak chce i chyba bede mial XD---i fajny pomysł z tym konkursem ^^ wink dziekuje, ale to w glownej mierze pomysl Saya whee a zglosiles swoja pare? wink whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 04, 2005 8:30 am
Ntsumi_Aya Ja- Yosei ... ...nie ma szans, Aya whee domokun wahahah*wyciąga następny i wbija mu w brzuch * mam jeszcze dużo tego żelastwa razz ... stare ... ... ...(pewnie i tak się odbije) stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 04, 2005 8:30 am
Miss_Karina racqel heh! no tylko na chwile od komputera odejde i wszyscy nagle sie pojawiaja. czloem mlodziezy! i wam drogie robaczki xp racus =^^= Pisiu dziekuje whee i oby tak dalej!! xd xd jak zalicze wszystkie examy w maju to bede miala 4 miechy wakacji!!!! xd xd (czerwiec, lipiec, sierpien i wrzesien whee ) studentom to dobrze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 04, 2005 8:32 am
racqel niezle z tymi wakacjami, ale nie przesadzasz? W maju? to przeciez w kwietniu nie bedziesz miala zycia! tylko glowa w ksiazkach. ja to zeby w czasie 2 pierwszych sesji zasnac to mosialem sobie troche popic najpierw. rac... ja chce miec jak najszybciehj miec z glowy to... O.o wlasnie sie zorientowalam ze... mamy tylko...prawie 3 miechy studioow w roku 2005 O_____O RANYYYY!!!! jak sie wyrobimy z naukaaa??!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina Lavagetas_heqetai Miss_Karina racqel heh! no tylko na chwile od komputera odejde i wszyscy nagle sie pojawiaja. czloem mlodziezy! i wam drogie robaczki xp racus =^^= Pisiu dziekuje whee i oby tak dalej!! xd xd jak zalicze wszystkie examy w maju to bede miala 4 miechy wakacji!!!! xd xd (czerwiec, lipiec, sierpien i wrzesien whee ) uuu no to trzymam kciuki, ja tez tak chce i chyba bede mial XD---i fajny pomysł z tym konkursem ^^ wink dziekuje, ale to w glownej mierze pomysl Saya whee a zglosiles swoja pare? wink whee no chce zglosic- wiadomo z kim no nie?^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 04, 2005 8:34 am
Lavagetas_heqetai no chce zglosic- wiadomo z kim no nie?^^ oki i wiem z kim whee wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 04, 2005 8:34 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 04, 2005 8:35 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 04, 2005 8:36 am
Nyu...*Rozglada sie*Niudnio...*Wyciaga mlotek i zaczyna znowu rozgladac sie dookola*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 04, 2005 8:36 am
Sei chan Nyu...*Rozglada sie*Niudnio...*Wyciaga mlotek i zaczyna znowu rozgladac sie dookola* eek tylko nie moje winkooo!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 04, 2005 8:38 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 04, 2005 8:39 am
Miss_Karina Sei chan Nyu...*Rozglada sie*Niudnio...*Wyciaga mlotek i zaczyna znowu rozgladac sie dookola* eek tylko nie moje winkooo!!!*Chowa mlotek*Mam lepszy pomysl=^_^=*Wskakuje Kari na plecy i przyczepia do jej obrużki smycz*Nyu=^_^= Mam nowego pieska=^_^=
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 04, 2005 8:39 am