|
|
|
|
Posted: Fri Feb 04, 2005 8:21 am
Lavagetas_heqetai Kari to ja powodzonka zycze mi tylko łacina- a pozatym wszystko zaliczone^^a wlasnie masz pisac jakies examy jutro i 10 lutego? O.o wiesz no, za ten przedmiot co miales jedna nieobecnosc o.O ale ciesze sie ze wszystko zaliczone whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 04, 2005 8:22 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ntsumi_Aya ...nie - juz nic - chodziło mi Kage , ale juz wszystko wiem ehh ==' crying ale szkoda , że go zbamowali.... crying cze sei a kto to i za co?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan Nyu=^_^=*Wpada przez dziure w dachu* czesc jak tam neechan whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 04, 2005 8:23 am
heh!
no tylko na chwile od komputera odejde i wszyscy nagle sie pojawiaja.
czloem mlodziezy!
i wam drogie robaczki xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 04, 2005 8:24 am
Miss_Karina Lavagetas_heqetai Kari to ja powodzonka zycze mi tylko łacina- a pozatym wszystko zaliczone^^a wlasnie masz pisac jakies examy jutro i 10 lutego? O.o wiesz no, za ten przedmiot co miales jedna nieobecnosc o.O ale ciesze sie ze wszystko zaliczone whee pisze 10 i 15 ale mam nadzieje ze wszystko pojdzie dobrze--- bardzo sie ciesze ze pierwsza sesja poszła gładko, teraz ma byc latwiej i ciesze sie ze tobie tez wyszło ^^ 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 04, 2005 8:24 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 04, 2005 8:25 am
Miss_Karina Sei chan Nyu=^_^=*Wpada przez dziure w dachu* czesc jak tam neechan whee Nyu=^_^= dobrze Mruuu..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ntsumi_Aya no co crying nie mam ostatnio serca kogoś zabijać crying ...msię trudno i sra się dalej ... ... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
racqel heh! no tylko na chwile od komputera odejde i wszyscy nagle sie pojawiaja. czloem mlodziezy! i wam drogie robaczki xp racus =^^= Pisiu dziekuje whee i oby tak dalej!! xd xd jak zalicze wszystkie examy w maju to bede miala 4 miechy wakacji!!!! xd xd (czerwiec, lipiec, sierpien i wrzesien whee )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 04, 2005 8:27 am
Ja- Yosei Ntsumi_Aya no co crying nie mam ostatnio serca kogoś zabijać crying ...msię trudno i sra się dalej ... ... sweatdrop ^__^U *staje przed yosei i wykonuje cięcie poczym znika*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina racqel heh! no tylko na chwile od komputera odejde i wszyscy nagle sie pojawiaja. czloem mlodziezy! i wam drogie robaczki xp racus =^^= Pisiu dziekuje whee i oby tak dalej!! xd xd jak zalicze wszystkie examy w maju to bede miala 4 miechy wakacji!!!! xd xd (czerwiec, lipiec, sierpien i wrzesien whee ) uuu no to trzymam kciuki, ja tez tak chce i chyba bede mial XD---i fajny pomysł z tym konkursem ^^ wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 04, 2005 8:28 am
Ja- Yosei ... ...nie ma szans, Aya whee domokun wahahah*wyciąga następny i wbija mu w brzuch * mam jeszcze dużo tego żelastwa razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 04, 2005 8:28 am
Miss_Karina racqel heh! no tylko na chwile od komputera odejde i wszyscy nagle sie pojawiaja. czloem mlodziezy! i wam drogie robaczki xp racus =^^= Pisiu dziekuje whee i oby tak dalej!! xd xd jak zalicze wszystkie examy w maju to bede miala 4 miechy wakacji!!!! xd xd (czerwiec, lipiec, sierpien i wrzesien whee ) oooooo. ktos mnie pamieta chociaz! niezle z tymi wakacjami, ale nie przesadzasz? W maju? to przeciez w kwietniu nie bedziesz miala zycia! tylko glowa w ksiazkach. ja to zeby w czasie 2 pierwszych sesji zasnac to mosialem sobie troche popic najpierw.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|