|
|
|
|
Posted: Fri Feb 04, 2005 8:00 am
Sayokun hmmm ja na starej bylem tylko 4 dni bo nowa zrobili xd ale z tego co slyszalem od rynn i innych to ci na pweno brakuje k_u_t_a_s_a XDDDDDDDDDDDDD hahahahahahahaha *pęka ze śmiechu* buhahahahaha ja byłam na starej ze 2 czy nawet 3 miesiące.... było super.... ehh ==''
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 04, 2005 8:02 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 04, 2005 8:03 am
Ntsumi_Aya Danii Ntsumi_Aya ehh a czy ja na was narzekam ? gdybyś zwiedził starą gildię to byś się przekonał.... była nas wtedy tylko grubka... było super.... ehh zresztąpoco się tłumacze... ja tylko czasy wspominam stare ehh Tak wtedy bylo fajnie szkode że niema "niekturych" osub ze starej gildii *wychodzi z lod blaugh * ej a dlaczego kega wykopali ? crying sprawdz sobie na czarnej liscie to juz bylo dawo temu kagenoyami to jest blue blood bo tamto konto admini calej gai zbanowali
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 04, 2005 8:05 am
Sayokun Ntsumi_Aya Danii Ntsumi_Aya ehh a czy ja na was narzekam ? gdybyś zwiedził starą gildię to byś się przekonał.... była nas wtedy tylko grubka... było super.... ehh zresztąpoco się tłumacze... ja tylko czasy wspominam stare ehh Tak wtedy bylo fajnie szkode że niema "niekturych" osub ze starej gildii *wychodzi z lod blaugh * ej a dlaczego kega wykopali ? crying sprawdz sobie na czarnej liscie to juz bylo dawo temu kagenoyami to jest blue blood bo tamto konto admini calej gai zbanowali stressed dranie =='
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun Danii Ntsumi_Aya ehh a czy ja na was narzekam ? gdybyś zwiedził starą gildię to byś się przekonał.... była nas wtedy tylko grubka... było super.... ehh zresztąpoco się tłumacze... ja tylko czasy wspominam stare ehh Tak wtedy bylo fajnie szkode że niema "niekturych" osub ze starej gildii hmmm ja na starej bylem tylko 4 dni bo nowa zrobili xd ale z tego co slyszalem od rynn i innych to ci na pweno brakuje k_u_t_a_s_a XDDDDDDDDDDDDD Nierozumiem stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 04, 2005 8:08 am
pisarz ? O________o xsywke zmieniłeś ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 04, 2005 8:10 am
Ntsumi_Aya pisarz ? O________o xsywke zmieniłeś ? juz dawno :c)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CMOK !!!!!!!!!!! czesc maluchy biggrin biggrin biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SIEEEMASZ!!! xd xd wlasnie wrocilam z buszowania po antykwariatach z kumpela
S A Y!!! scream stressed nie waz sie tutaj o tym [ocenzurowano] -.-" dupku wspominac!!! stressed
esh... a co tam u was? ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 04, 2005 8:11 am
... ...Witam ponownie! Spragnieni wrażeń? ... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 04, 2005 8:12 am
Miss_Karina SIEEEMASZ!!! xd xd wlasnie wrocilam z buszowania po antykwariatach z kumpela
S A Y!!! scream stressed nie waz sie tutaj o tym [ocenzurowano] -.-" dupku wspominac!!! stressed
esh... a co tam u was? ^^ hej Karinko- jak sesja? juz po wszystkim czy jeszcze cos zostalo? :c) witka Kiart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 04, 2005 8:13 am
Ja- Yosei ... ...Witam ponownie! Spragnieni wrażeń? ... wink yoseeei!!!!! biggrin *spada na yosei i go przewraca xp *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 04, 2005 8:13 am
...ejejejej! ...chwila! ...Niech ktoś mi wyjaśni po kolei co się stało z Cieniem, co? ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|