|
|
|
|
Posted: Fri Feb 04, 2005 7:52 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 04, 2005 7:53 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 04, 2005 7:54 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 04, 2005 7:55 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
to na razie! pa Ibris! dobra, juz spuscilem troche pary, juz spokoj. przeprasza, troche mnie ponosi ostatnio... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 04, 2005 7:56 am
Ntsumi_Aya ehh a czy ja na was narzekam ? gdybyś zwiedził starą gildię to byś się przekonał.... była nas wtedy tylko grubka... było super.... ehh zresztąpoco się tłumacze... ja tylko czasy wspominam stare ehh Tak wtedy bylo fajnie szkode że niema "niekturych" osub ze starej gildii
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 04, 2005 7:57 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 04, 2005 7:57 am
racqel to na razie! pa Ibris! dobra, juz spuscilem troche pary, juz spokoj. przeprasza, troche mnie ponosi ostatnio... sweatdrop stare *rzuca mu miecz* to co bijesz sie? twisted *pokazuje vampirze ząbki biggrin *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 04, 2005 7:58 am
Sayokun xd twisted ok to kto sie bije ? twisted *wyciąga z ręki wielki miecz* wheee jak ja dawno tej katany nie używałam.... twisted eee. w jaki sposob ty sie chcesz bic jak ty nadal w lodowce siedzisz xd aha xd no tak xd zapomniałam xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 04, 2005 7:59 am
Danii Ntsumi_Aya ehh a czy ja na was narzekam ? gdybyś zwiedził starą gildię to byś się przekonał.... była nas wtedy tylko grubka... było super.... ehh zresztąpoco się tłumacze... ja tylko czasy wspominam stare ehh Tak wtedy bylo fajnie szkode że niema "niekturych" osub ze starej gildii hmmm ja na starej bylem tylko 4 dni bo nowa zrobili xd ale z tego co slyszalem od rynn i innych to ci na pweno brakuje k_u_t_a_s_a XDDDDDDDDDDDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 04, 2005 7:59 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 04, 2005 8:00 am
Ntsumi_Aya racqel to na razie! pa Ibris! dobra, juz spuscilem troche pary, juz spokoj. przeprasza, troche mnie ponosi ostatnio... sweatdrop stare *rzuca mu miecz* to co bijesz sie? twisted *pokazuje vampirze ząbki biggrin * ej. nie mam czasu, troche innych mam rzeczy do zrobienia. nastepnym razem xp tylko nie wyzywaj od tchorzy!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ntsumi_Aya aha xd no tak xd zapomniałam xd xd xd 'podnosi lodowke...' biedactwo... na pewno pic ci sie chce.... 'wrzuca lodowke do basenu'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ntsumi_Aya Danii Ntsumi_Aya ehh a czy ja na was narzekam ? gdybyś zwiedził starą gildię to byś się przekonał.... była nas wtedy tylko grubka... było super.... ehh zresztąpoco się tłumacze... ja tylko czasy wspominam stare ehh Tak wtedy bylo fajnie szkode że niema "niekturych" osub ze starej gildii *wychodzi z lod blaugh * ej a dlaczego kega wykopali ? crying Nie wykopali ale dawno nie widzialam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|