|
|
|
|
Posted: Fri Feb 04, 2005 7:37 am
Sayokun racqel juz zaraz glosuje (oby tylko bylo na kogo) a wlasciwie dlaczego to konkurs na "najbardziej pasujaca" pare? a nie np. na najbardziej odjechana, romanyczna, wybuchowa albo najseksowniejsza, no dlaczego? czyzbyscie chcieli z gory z Sei zajac pierwsze miejsca? hehehhe cos tu kurcze smierdzi wink blaugh O_O dlaczego ja z sei mam wygrac?? w konkursiku maja wyjsc tez dziwne i smieszne pary dlatego taka nazwa XD w takim razie juz wysylam.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 04, 2005 7:37 am
Kiart Stare ale smieszne ...: Seks jest jak NOKIA - connecting people, jak PEPSI ask for more, jak NIKE just do it, jak SAMSUNG everyone is invited ... a dziewice są jak IDEA - poza zasięgiem. wink hehehe razz znałam tylko to z nokią razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 04, 2005 7:38 am
Kiart Stare ale smieszne ...: Seks jest jak NOKIA - connecting people, jak PEPSI ask for more, jak NIKE just do it, jak SAMSUNG everyone is invited ... a dziewice są jak IDEA - poza zasięgiem. wink jeszcze jak coca cola - enjoy ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 04, 2005 7:40 am
Ntsumi_Aya Kiart Stare ale smieszne ...: Seks jest jak NOKIA - connecting people, jak PEPSI ask for more, jak NIKE just do it, jak SAMSUNG everyone is invited ... a dziewice są jak IDEA - poza zasięgiem. wink hehehe razz znałam tylko to z nokią razz ...ja tego też kiedys gdzies widziałem całą kupę
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 04, 2005 7:42 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 04, 2005 7:44 am
Ibris Haruki Murakami - kupilam na urodziny kumplowi ^.^ jutro 18stka XD pzt. na orgow mozna glosowa? ;> w tym konkursie... hej! ktora ksiazke, bo o ile wiem, to to co mi sie najbardziej podoba ("Norwegian Wood") nie ma po polsku i dopiero tu znalazlem i przeczytalem. a ty co kupilas? (Kronika ptaka-zakrecacza?) to jeden z moich ulubienych pisarzy w ogole! blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 04, 2005 7:44 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 04, 2005 7:45 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 04, 2005 7:46 am
Rac - nie... Sputnik Sweetheart, kolega lubi yuri a ja nie chcialam kasy wydawac ;P inen byly po 50zl ><'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 04, 2005 7:47 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 04, 2005 7:47 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 04, 2005 7:51 am
Ibris Rac - nie... Sputnik Sweetheart, kolega lubi yuri a ja nie chcialam kasy wydawac ;P inen byly po 50zl ><' coooooooooo! tak drogo?!?!?! to to musialo byc superluksusowe wydanie jakies! ale bagno.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 04, 2005 7:51 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 04, 2005 7:52 am
Rac - nie wiem wink ale niech sie cieszy. kupilam tanio.
A teraz ide, bo mnie rodzenstwo wywala XD Milego ^.^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|