|
|
|
|
Posted: Fri Feb 04, 2005 7:27 am
opcy Ja- Yosei opcy sweatdrop nie nadazam z powitaniami.... ...tak to bywa ...świat jest za szybki... sweatdrop ...jak mnie w krzyżach łupie xd taaa to juz "ten wiek" xp ...tia...kryzys śmierci średniej... ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 04, 2005 7:27 am
Kiart Dzis jakis nudny dzien ...Nic sie nie dzieje ... confused *spoda razem z żyrandolem na ziemię...coś szczeliło* au ==''* wdrapuje się na kamape i kładzie _-_*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 04, 2005 7:29 am
Ntsumi_Aya Kiart Dzis jakis nudny dzien ...Nic sie nie dzieje ... confused *spoda razem z żyrandolem na ziemię...coś szczeliło* au ==''* wdrapuje się na kamape i kładzie _-_* Mhmm...??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ntsumi_Aya Kiart Dzis jakis nudny dzien ...Nic sie nie dzieje ... confused *spoda razem z żyrandolem na ziemię...coś szczeliło* au ==''* wdrapuje się na kamape i kładzie _-_* bedziesz musiala za to zaplacic.. bo jak cie Mody dorwa to bedzie zle...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
3h na mrozie i mam dosc *agh* i czemu ksiazki sa takie drogie? vv'
Opcy - mam calkiem dobry humor, wiec nie czuj sie zagrozony wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 04, 2005 7:30 am
juz zaraz glosuje (oby tylko bylo na kogo)
a wlasciwie dlaczego to konkurs na "najbardziej pasujaca" pare? a nie np. na najbardziej odjechana, romanyczna, wybuchowa albo najseksowniejsza, no dlaczego?
czyzbyscie chcieli z gory z Sei zajac pierwsze miejsca?
hehehhe cos tu kurcze smierdzi wink blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 04, 2005 7:31 am
Ibris 3h na mrozie i mam dosc *agh* i czemu ksiazki sa takie drogie? vv' Opcy - mam calkiem dobry humor, wiec nie czuj sie zagrozony wink jakie ksiazki?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 04, 2005 7:31 am
Ibris 3h na mrozie i mam dosc *agh* i czemu ksiazki sa takie drogie? vv' Opcy - mam calkiem dobry humor, wiec nie czuj sie zagrozony wink jakos mnie to wcale nie uspokoiło........ xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 04, 2005 7:32 am
racqel Ibris 3h na mrozie i mam dosc *agh* i czemu ksiazki sa takie drogie? vv' Opcy - mam calkiem dobry humor, wiec nie czuj sie zagrozony wink jakie ksiazki? ...i have no idea... ... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 04, 2005 7:33 am
Ja- Yosei racqel Ibris 3h na mrozie i mam dosc *agh* i czemu ksiazki sa takie drogie? vv' Opcy - mam calkiem dobry humor, wiec nie czuj sie zagrozony wink jakie ksiazki? ...i have no idea... ... xd znaczy: nie mam idei? telefonu(sieci) czy pomyslu? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 04, 2005 7:33 am
racqel juz zaraz glosuje (oby tylko bylo na kogo) a wlasciwie dlaczego to konkurs na "najbardziej pasujaca" pare? a nie np. na najbardziej odjechana, romanyczna, wybuchowa albo najseksowniejsza, no dlaczego? czyzbyscie chcieli z gory z Sei zajac pierwsze miejsca? hehehhe cos tu kurcze smierdzi wink blaugh O_O dlaczego ja z sei mam wygrac?? w konkursiku maja wyjsc tez dziwne i smieszne pary dlatego taka nazwa XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 04, 2005 7:34 am
...Tia ...Nokia - molesting people... ... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 04, 2005 7:34 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 04, 2005 7:36 am
Haruki Murakami - kupilam na urodziny kumplowi ^.^ jutro 18stka XD
pzt. na orgow mozna glosowa? ;> w tym konkursie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 04, 2005 7:36 am
Stare ale smieszne ...:
Seks jest jak NOKIA - connecting people, jak PEPSI ask for more, jak NIKE just do it, jak SAMSUNG everyone is invited ... a dziewice są jak IDEA - poza zasięgiem.
wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|