|
|
|
|
Posted: Fri Aug 20, 2004 11:40 am
Silver_day Suney Silver_day Sunday przypominasz troche tego androida z DB stare to domnie???? to byla pochwala dlaczego sunday a nie sun albo pelnym suney????a za to dziekuje lecz chodzilo mi o to jak sie do mnie zwruciles sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 20, 2004 11:41 am
Delisa katka hejka biggrin baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo lubie jak jestes na gai ^^ tak? hieh, a czemu tak? ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 20, 2004 11:41 am
Suney Silver_day Suney Silver_day Sunday przypominasz troche tego androida z DB stare to domnie???? to byla pochwala dlaczego sunday a nie sun albo pelnym suney????a za to dziekuje lecz chodzilo mi o to jak sie do mnie zwruciles sweatdrop aha jesli cos bylo nie tak to przepraszam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 20, 2004 11:42 am
Hejka, wróciłam, ale chyba zaraz pujdę dalej oglądac "Zabujcza broń 2"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan Hejka, wróciłam, ale chyba zaraz pujdę dalej oglądac "Zabujcza broń 2" Witaj spowrotem wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
witamy spowrotem sei biggrin .....silwer nic nie szkodzi nic sie nie stalo sweatdrop wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 20, 2004 11:43 am
Katka skąd masz taką gwiazdkę??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan Hejka, wróciłam, ale chyba zaraz pujdę dalej oglądac "Zabujcza broń 2" Ave! Eee tam będziesz jakieś filmy oglądac..lepiej pogadaj z nami XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Katka1989 Delisa katka hejka biggrin baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo lubie jak jestes na gai ^^ tak? hieh, a czemu tak? ^^ bo cie baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo lubie ^^ ^^ ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 20, 2004 11:45 am
wiecie co wam powiem tutaj jest calkiem fajnie biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jednak ide oglądać jak sie skończy to tu zajrzę, papatki!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Silver_day wiecie co wam powiem tutaj jest calkiem fajnie biggrin Takie nastaiwenie się chwali towarzyszu ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 20, 2004 11:46 am
Silver_day wiecie co wam powiem tutaj jest calkiem fajnie biggrin jest swietnie prawda???? biggrin ..............dla mnie jest super jak wampirek ze mna rozmawia heart sweatdrop ...............lecz z innymi tez jest exstra 3nodding biggrin wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 20, 2004 11:47 am
Sei chan Jednak ide oglądać jak sie skończy to tu zajrzę, papatki!! oki do zobaczonka biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 20, 2004 11:48 am
Suney Silver_day wiecie co wam powiem tutaj jest calkiem fajnie biggrin jest swietnie prawda???? biggrin ..............dla mnie jest super jak wampirek ze mna rozmawia heart sweatdrop ...............lecz z innymi tez jest exstra 3nodding biggrin wink Miło mi to słyszeć biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|